ŠOK!

NAJBOGATIJI GLUMAC LJUBIO JE MNOGE SLAVNE DAME: U svakoj vezi primenio je bizarno pravilo, samo ga ova pevačica ŠUTNULA

Sve devojke čuvenog Leonarda Dikaprija i danas sjajno izgledaju!

Ljubav
20:25h Autor:
NAJBOGATIJI GLUMAC LJUBIO JE MNOGE SLAVNE DAME: U svakoj vezi primenio je bizarno pravilo, samo ga ova pevačica ŠUTNULA
Sve devojke čuvenog Leonarda Dikaprija, Foto: Profimedia

Čuveni glumac Leonardo Dikaprio nije samo poznat po sjajnim ulogama u karijeri. Kako poseduje neodoljiv šarm, ima burnu prošlost kada su ljubavne veze u pitanju. Ali, jedno je sigurno, svaka njegova izabranica je bila prava lepotica, a neke romanse su pratili i skandali o kojima se pisalo danima u svetskim medijima.

Naime, holivudski zavodnik je početkom leta raskinuo petogodišnju vezu sa manekenkom Kamilom Morone, ali je javnost tek nedavno saznala za taj prekid.

Leonardo Di Kaprio i Kamila Morone
foto: Profimedia

Međutim, Leonarda već dugo prati glas da se ne zabavlja s devojkama koje imau više od 26 godina. Kada bolje pogledamo, i Kamila je ušla u 26. godinu, tako da se ispostavlja da ova teorije ima smisla.

Pogledajte u nastavku koje je sve lepotice zaveo Leonardno Dikaprio, ali neka vas ne iznenadi činjenica kada je raskinuo sa njima... Od '94-te, kada se prvi put u javnosti pojavio sa izabranicom, skoro svake godine je menjao devojke sa ponekim izuzecima.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Tek sa Žizel Bundšen je imao prvu dužu vezi, a od tada je nastavio u tom smeru, ali je i dalje jedan od najpoželjnijih neženja.

Bridžit Hol - 1994. godine

Prva dama koju je Leo pokazao u javnosti bila je manekenka Bridžit Hol. Veza nije dugo potrajala, a tad se nije moglo da se naslutiti koliki "fetiš" Dikaprio ima na manekenke.

Bridžit Hol
foto: Profimedia

Naomi Kembel - 1995. godina

Nakon Bridžet, Leo je završio u vezi s legendarnom crnom panterom Naomi Kembel. Neko vreme američki mediji pisali su o ljubavi i ludim izlascima ovog para, ali ni ova veza nije dugo potrajala.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Kristen Zang - 1996. godine

Ona koja mu je pobegla. Navodno je Kristen bila Leova najveća ljubav, vodio ju je na premijeru "Romea & Julije", ali veza nije uspela. Nakon ove veze Leo je krenuo u pravi "osvajački pohod" kako bi zalečio slomljeno srce.

Demi Mur - 1997. godine

Danas je svima poznato kako Leo jako često veze raskida kad njegova bolja polovina napuni 25 godina, ali to nije bio uvek slučaj. U 90-ima on i Demi Mur bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a kad su počeli svoju vezu Leo je imao 23 godine, dok je Demi napunila 35 godina. Par meseci kasnije Leo je opet bio slobodan.

Helena Kristensen - 1997. godine

Ona, Linda Evanđelista, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Naomi Kembel, i Klaudija Šifer originalni su supermodeli. Ona je ujedno sa 17 godina bila mis Danske. U vreme veze od Lea je bila starija pet godina.

Helena Kristensen
foto: Profimedia

Amber Valeta - 1998. godine

Tada se pričalo da ju je Leo primetio u jednom modnom magazinu te je angažovao svoje ljude da stupe u kontakt s njom. Misija je uspešno izvršena, a s manekenkom je nekoliko puta viđen na večeri, ali ni ova veza nije dugo potrajala. Šuškalo se kako je Amber za Lea bila jednostavno predosadna.

Eva Hercigova - 1998. godine

Legendarna češka manekenka upoznala je glumca na premijeri jednog njegova filma i veza je buknula. I isto se tako brzo ugasila. Izlazili su nešto manje od tri meseca.

Eva Hercigova
foto: Profimedia

Paris Hilton - 2000. godine

Njih dvoje uglavnom su viđani kako se provode po klubovima do ranjih jutarnjih sati. Veza, očekivano, nije imala dug vek trajanja.

Paris Hilton
foto: AP

Žizel Bundšen - od 2000. do 2005. godine

Za nju se godinama šuškalo kako će postati gospođa Dikaprio. Par je bio zajedno više od pet godina, zajedno su proputovali pola sveta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Kako je Žizel otkrila pre par godina nakon dugog ćutanja, razlog prekida s Leom su bili njeni napadi panike.

Leonardo di Kaprio i Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Bar Rafali - od 2006. do 2011. godine

Ako nije postala Žizel, onda će Bar sigurno biti gospođa Dikaprio, uvereni su bili američki tabloidi. Ali ni to se nije dogodilo. S predivnom Izraelkom Leo je bio u vezi više od pet godina, a onda je došao konačni kraj. Nakon nje Leu su opet dosadile dugogodišnje veze.

Blejk Lajvli - 2011. godine

Pet meseci je provela s glumcem, a kasnije je pala na drugog glumca. Danas je u srećnom braku s Rajanom Rejnoldsom.

Miranda Ker - 2012. godine

Victorijin anđeo i Leo kratko su bili zajedno 2012. godine. Tabloidi su ih opsedali, ali koju nedelju kasnije već je sve bilo gotovo.

Miranda Ker
foto: Profimedia

Ket Tores - 2013. godine

Sledeća na redu bila je brazilska manekenka Ket. Na filmskom festivalu u Kanu priznala je kako su ona i glumac u srećnoj vezi, a već sutra je bila bivša. Barem joj je nakon veze s Leom karijera krenula ulaznom putanjom.

Ket Tores
foto: Profimedia

Toni Garn - 2013. - 2014. godine

Nemica i Dikaprio bili su zajedno čak 18 meseci i ludo se zabavljali po celom svetu. Šuškalo se kako se Leo s njom planira da se skrasi, ali do toga nije došlo. Naravno, i ona je Victorijin anđeo.

Keli Rorbah - 2015. godine

Zajedno su uživali u prirodi, brali cveće, vozili bicikle,. A onda su raskinuli. Jednostavno to nije bilo to. Keli se uz manekenstvo bavi i glumom, a najpoznatija je po ulozi u novoj verziji "Čuvara plaže".

Nina Agdal - 2016. godine

Mlada Nina nadala se kako će ona biti ta, ali nada je umrla vrlo brzo. Zauvek će imati tih par meseci 2016. godine.

Rijana - 2016. godine

Paparacu su ih nekoliko puta snimili u izlasku, svi su se nadali da će biti novi najpopularniji par Holivuda. Rijana je očito bila previše za Lea... Jedna od retkih za koju se šuška da je ona ostavila njega.

I poslednja, za sada, Kamila Morone

Atraktivna Argentinka Kamila (25) i Leo bili su u vezi 5 godina, a glumac je svoju, sada bivšu partnerku upoznao kada je bila devojčica.

Leonardo Di Kaprio i Kamila Morone
foto: Profimedia

Koja izabranica vam je najlepša?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs