šuška se

LEONARDO DIKAPRIO VEĆ IMA NOVU DEVOJKU: Zaveo je prelepu Ukrajinku koja je od njega mlađa 25 godina

Nekada je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda, a do današnjeg dana nije uspeo da pronđe mirnu luku u ljubavi.

Šuška se
12:11h Autor:
LEONARDO DIKAPRIO VEĆ IMA NOVU DEVOJKU: Zaveo je prelepu Ukrajinku koja je od njega mlađa 25 godina
Leonardo Dikaprio našao novu ljubav, Foto: Profimedia

Holivudski neženja Leonardo Dikaprio ponovo je slobodan. Nakon sedam godina veze on i njegova devojka, model Kamila Morone, zvanično su se rastali. Međutim, šuška se da je najbogatiji glumac već pao u zagrljaj drugoj.

Leonardo Di Kaprio i Kamila Morone
foto: Profimedia

Strani mediji pišu kako ne može da se ne primeti da slavni glumac raskida veze sa devojkama čim napune 25 godina. Slučajnost ili ne, Kamila je 25. juna napunila 25-tu, glumac se pre nje nije javno viđao ni sa jednom devojkom koja je imala više godina.

Leonardo Di Kaprio i Kamila Morone
foto: Profimedia/editorial images

Od svih devojaka s kojima je Dikaprio bio, uključujući supermodele Žizel Bundšen, Bar Rafaeli i glumicu Blejk Lajvli, nijedna nije imala više od 25 godina u momentu kada su bile u vezi sa glumcem.

Izgleda da ovaj zavodnik nije mnogo patio za bivšom devojkom. Naime, kako prenose strani mediji, slavni holivudski srcelomac je "utehu" pronašao u 25 godina mlađoj Ukrajinki Mariji Beregovoj, koja izgleda božanstveno.

Marija Beregovoj
foto: Profimedia/editorial images

Prošlog meseca izašla je sa Leonardom i njegovim prijateljima na žurku u San Tropeu. Nakon završetka zabave, glumac je krenuo ka svojoj jahti, a mlada Ukrajinka je lagano išla iza njega.

Ona je, prema pisanju medija, odletela na jug Francuske nakon što se razvela od supruga Ahmeda Masuda Abdelafida. Njen bivši suprug vodi veliko imovinsko i modno carstvo u Monaku, unuk je ministra unutrašnjih poslova i lojalnog sluge Gadafija.

Beregova je odrasla u Švajcarskoj, pohađala je privatni internat, a trenutno živi u Londonu, gde studira, kako bi mogla da preuzme porodičnu farmaceutsku firmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs