SPAVALA JE SA 200 MUŠKARACA, BOTOKSOM UNIŠTILA LICE: Sad je kupila kuću od 3 miliona dolara, dok se žali kako nema para

Dženifer Kulidž nije obična holivudska zvezda, ona je mnogo više od toga, samim tim što se o njenom privatnom životu zna vrlo malo

Vip priča
Autor:
SPAVALA JE SA 200 MUŠKARACA, BOTOKSOM UNIŠTILA LICE: Sad je kupila kuću od 3 miliona dolara, dok se žali kako nema para
Dženifer Kulidž, Foto: Timmie / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Dženifer Kulidž opet je u žiži interesovanja i to ulogom u seriji Beli lotos za koju je nominovana za Emi nagradu.

U novom serijalu Dženifer glumi ekscentričnu bogatašicu, uništenu od strane imućnih roditelja koja očajnički traži ljubav, ali nailazi samo na ljude koji je koriste.

Iako ima 61 godinu ona izgleda neverovatno. Tajna njenog izgleda su - plastične operacije. Holivudski doktor estetske medicine smatra da je Dženifer bila na zatezanju lica, da je obraze i usne punila botoksom i filerima što je rezultiralo njenim iskrivljenim osmehom i čudnim izrazom lica.

"Ne kritikujem nikoga ko pokušava da se podmladi jer i sama idem tim putem. Ne mogu da osuđujem druge devojke jer ću da imam smrznuto lice za nekoliko meseci. To bi bilo zaista licemerno", rekla je Dženifer jednom.

Dženifer Kulidž
foto: Printscreen/youtube/hbo

Pre nekoliko meseci se šuškalo da će upravo Dženifer zameniti slavnu Kim Katral u seriji Seks i grad, ali do toga nije došlo.

Iako je godinama prisutna u Holivudu, o njoj se veoma malo zna. Jednom prilikom je otkrila da ne može da ima decu, te da ima psa kojeg je spasila iz fabrike mesa u Južnoj Koreji.

Slavu je stekla ulogom Stifleromve mame u seriji Američka pita, a njena izjava o toj ulozi je postala pravi hit:

"Taj film je sa sobom doneo mnogo radosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje," izjavila je glumica u interviju za „Variety“.

Naime, upravo zbog ove uloge Dženifer je bila san svakog tinejdžera početkom dvehiljaditih.

Znimljive su i njene izjave koje se tiču finansija:

"Ne plaćaju glumce više tako dobro kao nekada. Etablirane zvezde i dalje dobijaju platu, ali ja moram pet odsto da dam svom advokatu, 10 odsto svojim agentima, tri odsto ili tako nešto svom poslovnom menadžeru. Moram da plaćam PR-ove, a to je više od moje hipoteke za kuću. Da samo glumim, ne bih mogla da priuštim život u Los Anđelesu."

Ipak Dženifer je nedavno kupila sebi kuću vrednu 3 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs