preljubnica

"MORALA SAM DA POLJUBIM MNOGO ŽABA PRE NEGO ŠTO SAM NAŠLA PRINCA": Nikad nije porekla da je dečka varala sa 20 muškaraca

Rita Ora zvanično je udata žena, ali svi pamte neke scene iz njenog skandaloznog ljubavnog života

Ljubav
13:29h Autor:
"MORALA SAM DA POLJUBIM MNOGO ŽABA PRE NEGO ŠTO SAM NAŠLA PRINCA": Nikad nije porekla da je dečka varala sa 20 muškaraca
Rita Ora o svom ljubavnom životu, Foto: Profimedia

Rita Ora i redatelj Taiki Vaititi izgovorili su sudbonosno "da", a ona nikada nije bila srećnija. Osim što je pronašla mirnu ljubavnu luku sa rediteljem, cveta joj i karijera, no dok nije upoznala Taika medijske članke punile su vesti o njenom nimalo pohvalnom ljubavnom životu.

Rita Ora
foto: Profimedia

Naime, Rita je u prošlosti često menjala momke te joj romanse ne bi potrajale duže od godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje. Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Rita Ora
foto: Profimedia

Takođe, nedavno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nikol Kidman zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou "The Voice Australia".

Ipak, najviše pažnje privukla su njene dve veze. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona sa Robom Kardašianom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid.

Rob Kardašijan
foto: Profimedia

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Pevačica je to komentarisala, rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Asap Roki
foto: Profimedia

Inače, Rita i Taika u vezi su godinu i po, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma "The Suicide Squad" u Los Anđelesu u avgustu 2021. Ona je navodno već promenila prezime i sada će biti poznata kao gospođa Vaititi-Ora. Umesto odlaska na luksuzni medeni mesec, Rita se već vratila na posao i vreme provodi u muzičkom studiju.

Rita Ora
foto: Profimedia

"Bila je to stvarno intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži", rekao je izvor.

"Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla", rekla je nedavno Rita Ora dodavši da su joj, kada je brak u pitanju, uzori roditelji od čijeg venčanja je prošlo 30 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs