ZBOG SOFIJE IZ UKRAJINE OSTAVIO JE ŽENU I DVOJE DECE: 4 meseca kasnije očajan je pozvao policiju i rekao-"Ne mogu više!"

Sećate li se lepe Sofije iz Ukrajine koju su Britanci smestili u svoj dom, a 10 dana kasnije ona ih razvela? Evo šta se sa njima dešava 4 meseca kasnije

Ljubav
10:29h Autor:
ZBOG SOFIJE IZ UKRAJINE OSTAVIO JE ŽENU I DVOJE DECE: 4 meseca kasnije očajan je pozvao policiju i rekao-"Ne mogu više!"
Foto: Profimedia

Toni Garnet (30) napustio je svoju suprugu Lornu Garnet zbog Sofije Karkadim, izbeglice iz Ukrajine koju je par primio kako bi joj "pomogao da se snađe u Velikoj Britaniji". Nakon samo 10 dana, lepa Sofija uspela je da razvede Tonija i Lornu.

Kada je Lorna napustila svoj dom, Sofija se razbaškarila pored "srećnog" Tonija.

Ali, samo četiri meseca kanije, Toni je isterao Sofiju iz svog doma, nakon što je naveo da se Sofija opija, da je bacala nož po kući i da ne podržava njegov odnos sa ćerkama.

Par iz Ukrajine
foto: Profimedia

Kada je čula šta se dešava njenom bivšem, Lorna je prijateljima rekla: "Znala sam da će to da se završi katastrofalno," mada je bila iznenađena što se to desilo "tako brzo". Lorna je takođe svojim prijateljima rekla kako se Toniju ne bi vratila "ni za milion godina".

"Toliko toga je odbacio zbog jedne žene. Zbog zabrane prilaska, nas dvoje se nismo videli mesecima, a retko viđa i decu. Međutim, ne osećam nikakvu simpatiju prema njemu," rekla je Lorna prijateljima, a prenosi Dejli Mejl.

S druge strane Toni je samo komentarisao svoj raskid sa Ukrajinkom Sofijom:

"100 posto sam završio sa njom! Mi smo završili kao par!"

On je naveo da je sve kulminiralo kada su proslavili njegov trideseti rođendan. Pozvao je policiju nakon što se Sofija toliko napila da je oštetila zid nožem.

"Ne mogu više da trpim njeno zlostavljanje i bes. Ostavio sam Lornu i dvoje dece zbog nje, uložio sam sve napore da ova veza uspe, ali ništa ne funkcioniše kako treba. Znao sam da ću izgledati kao kreten ako raskinem sa njom, zbog medija i svih tekstova o našoj ljubavi," vajkao se on.

"U početku mi je bilo žao zbog onog što se dešava u njenoj zemlji i načina na koji je došla u Veliku Britaniju. Ali njeno ponašanje je nepodnošljivo. U subotu je uzela nož i njime gađala zid. Uplašio sam se za svoju bezbednost i pozvao sam policiju, nisam imao drugi izbor."

"Stvarno sam pokušavao da joj pomognem. Mislio sam da boluje od PTSP-a, ali ona je iz Kijeva, a tamo uopšte nije bilo rata. Njeno ponašanje je neopravdano," rekao je Toni za medije.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs