emotivno

DIRLJIVE USPOMENE SLOBODE MIĆALOVIĆ TERAJU SUZE NA OČI: "Imala sam potrebu da posetim crkvu", a ONA je uvek bila uz nju

Sloboda Mićalović snimala je seriju u svom rodnom gradu, te je tom prilikom obišla draga mesta koja su je vratila u detinjstvo.

Vip priča
22:03h Autor:
DIRLJIVE USPOMENE SLOBODE MIĆALOVIĆ TERAJU SUZE NA OČI: "Imala sam potrebu da posetim crkvu", a ONA je uvek bila uz nju
Sloboda Mićalović boravila je u svom rodnom gradu i pristila se lepih uspomena, Foto: PrintscreenPrvaTV

Slavna glumica Sloboda Mićalvić nedavno je oduševila javnost svojim modnim odabirom koji je učinio da liči na Moniku Beluči sa kojom je neretko porede.

Sloboda je jedna od najlepših srpskih glumica, a njen put do uspeha bio je pun odricanja. Još kao mlada devojka koja je imala 18 godina iz rodnog Leskovca došla je u Beograd imajući ispred sebe jasan cilj, da uspe. Velika podrška bila joj je njena tetka Verica Rakočević.

Sloboda Mićalović, Bilo jednom u Srbiji
foto: Promo

"Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš. Naravno imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim", rekla je glumica jednom prilikom.

Pored velikog poslovnog uspeha koji je postigla, Sloboda se ostvarila i kao supruga i majka. Istakla je da u rodni grad retko odlazi, te da tamo više nema nikoga svog.

"Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci", ispričala je glumica za "Gloriju".

Snimajući seriju"Bilo jednom u Srbiji" u njenom rodnom kraju, Sloboda je imala priliku da obiđe draga mesta koja su je vratila u detinjstvo i podsetila na neke lepe stvari koje su joj se dogodile u životu.

"Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu... Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima... Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja", ispričala je glumica.

"Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao", rekla je Sloboda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs