HARI I MEGAN DOŽIVELI NAJVEĆI NAPAD DO SADA: "Niko ih ne želi ovde, neka se drže za ruke u Holivudu"

Britanci su složni u jednom: princ Hari i Megan Markl više nisu poželjni u Velikoj Britaniji.

Celebrities
Autor:
HARI I MEGAN DOŽIVELI NAJVEĆI NAPAD DO SADA: "Niko ih ne želi ovde, neka se drže za ruke u Holivudu"
Megan Markl, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Četiri dana Britanija bruji samo o princu Hariju i Megan Markl. Od kako je izašao njihov dokumentarni film, svi novinski članci u ovoj zemlji su posvećeni njima i nijedan ne veliča ovaj par.Naprotiv - Britanci su odlučni u jednom, a to je da Hari i Megan više nisu dobrodošli u Velikoj Britaniji, a pogotovo ne na ceremoniju krunisanja kralja Čarlsa.

"Oni kategorički ne bi trebalo da budu prisutni u Vestminsterskoj opatiji 6. maja na Čarlsovom krunisanju", rekao je jedan bivši britanski ministar, a sa njegovim stavom slaže se ogroman broj cenjenih i uglednih ljudi.

Megan i Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Javnosti i političari smatraju kako bi par skrenuo pažnju na sebe, te da niko ne bi mogao da se posveti glavnoj temi, a to je kralj Čarls.

"Brine me da će kamere da se fokusiraju samo na njih ako dođu. Oni treba da se drže za ruke u Holivudu, a ne ovde", rekla je lejdi Antonija Frejzer, istoričarka i pisac.

Megan i Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S druge strane javnost u Britaniji podržavaju i veličaju svaki korak princa Vilijama i Kejt Midlton. Priča se kako njih dvoje nisu pogledali dokumentarac i da to i ne žele, jedini cilj im je da se drže svog posla bez komentarisanja Megan i Harija.

Dokumentarac "Hari i Megan" donosi uvid u istinu vojvode i vojvotkinje o njihovoj ljubavi, ali i razdoru sa kraljevskom porodicom, i uprkos tome što je u svojoj suštini intiman prikaz njihovog života i želje da žive slobodno, bez stega dvorskih pravila, britanska javnost i mediji su se prilično ekstremistički obrušili na slavan par.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs