koja je po vama bila lepša?

GOLA RAMENA, DUBOKI ŠLIC, SALONKE... Izdanje Megan Markl za koje svi govore da je PREKOPIRALA Kejt Midlton

Glamuroznim izgledom stvorenim za dodelu nagrada The Ripple of Hope u Njujorku, Megan Markl odala je počast neprežaljenoj princezi Dajani ali i pokrenula govorkanja da je iskopirala Kejt Midlton

Moda
15:29h Autor:
GOLA RAMENA, DUBOKI ŠLIC, SALONKE... Izdanje Megan Markl za koje svi govore da je PREKOPIRALA Kejt Midlton
Megan Markl u veloj haljini, Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uoči svečane dodele vojvoda i vojvotkinja od Saseksa stigli su privatnim avionom u Njujork u kojem im je odana počast za borbu protiv "strukturalnog rasizma" u Monarhiji.

Tim povodom 41-godišnja vojvotkinja obratila se omiljenom brendu Brižit Makron, modnoj kući Luj Viton čiji je dizajner Nikolas Gaskijer kreirao belu haljinu s odvažnim prorezom i "bardo" izrezom u znaku golih ramena.

Ova kreacija dizajnom je brojne podsetila na haljinu u kakvu je prošle nedelje ponela princeza od Velsa i zablistala na dodeli nagrada Earthshot u Bostonu.

Megan Markl, princ Hari
foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz haljinu s potpisom Luj Viton, obula je štikle istog brenda i klač torbicu modne kuće Živanši, ali prava zvezda stajlinga bio je veliki prsten od akvamarina koji je nekada pripadao princezi Dajani.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi prsten sa smaragdnim kamenom, koji je Dajana devedesetih godina prošlog veka naručila od britanskog brenda nakita Asprey, a čija se vrednost procenjuje na gotovo 90.000 evra.

S druge strane, Kejt je sa princem Vilijamom prošetala obučena u zelenu "recikliranu" haljinu, dok je oko vrata nosila smaragde.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Sa skupocenim prstenom Megan je prvi put viđena na svom svadbenom premu u maju 2018. u Frogmore kotidžu, a zatim na kraljevskoj turneji u Tongi u oktobru iste godine.

Princeza Dajana ovaj zadivljujući prsten prvi je put nosila 1996. godine tokom putovanja u Australiju.

Čiji vam se stajling više dopada, Megan ili Kejt?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs