plus sajz

SA 90 KILOGRAMA ODRŽALA JE LEKCIJU SVIM ŽENAMA: Ovakvu haljinu samo ona može da IZNESE i da zaseni sve oko SEBE

Ešli Grejem u uskoj haljini zanimljivog dezena zasenila je sve oko sebe nakon dodele prestižnih nagrada u Londonu.

Moda
22:25h Autor:
SA 90 KILOGRAMA ODRŽALA JE LEKCIJU SVIM ŽENAMA: Ovakvu haljinu samo ona može da IZNESE i da zaseni sve oko SEBE
Ešli Grejem u uskoj haljini zanimljivog dezena, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Crveni tepih u Rojal Albert holu u Londonu pršti od modnih izbora glumica i pevačica, jer je počela dodela britanskin modnih nagrada. Pored mnogih diva koje su zablistale na crvenom tepihu, istakla se i Ešli Grejem.

Naime, Ešli je sinoć prodefilovala crvenim tepihom puna samopouzdanja, ponosno ističući puniju figuru. Svetloplava košulja-haljina sa lepršavim ogrtačem učinila je da izgleda jedinstveno. Međutim, za provod nakon glavnog događaja odlućila se za opušteniju varijantu.

Ešli Grejem
Ešli Grejemfoto: Profimedia

Ešli je zablistala u lepršavoj haljini zanimljivog dezena koji stvara iluziju mokre odeće i ocrtava obline. Celu kombinaciju zaokružila je dugom, belom budom i srebrnim sandalama.

Plus sajz model prošle godine priznala je da se još uvek suočava sa iscrpljujućim razgovorima o svom izgledu, kao i na početku karijere uprkos tome što je pomerila granice modelinga i ohrabrila mnoge žene.

Ešli
Ešlifoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16 (američke veličine, prim.aut) , imam više od 90 kilograma i snimam kampanje za donji veš ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja. To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo", rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs