saznajte više

5 LEKCIJA O LEPOTI POZNATIH KOJE SMO NAUČILI U OVOJ GODINI: Niko me nije upozorio da i kosa stari! (FOTO)

Od Viktorije i Dejvida Bekama do Ešli Grejem i Sindi Kraford.

Nega
Autor:
5 LEKCIJA O LEPOTI POZNATIH KOJE SMO NAUČILI U OVOJ GODINI: Niko me nije upozorio da i kosa stari! (FOTO)
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Trazicija i promene obeležile su 2021. Ustvari, jedina konstanta je da su svi iskusili i uspone i padove tokom ove lude vožnje kroz čitavu godinu. Ali, za svaki trenutak neizvesnosti, bilo je i tračaka radosti, nade i neophodnog razgovora koji nas je održavao na površini.

Ovo smo posebno osetili među slavnim ličnostima koje su postale otvorenije u svojim izjavama i intervjuima. Mnogi su iskreno progovorili o svojim svakodnevnim stvarima, od priča o terapiji do otkrića o nezi kože. Na ovaj način učili su nas o prirodnoj lepoti kako spolja, tako i iznutra.

Od supermodela (Sindi Kraford, Ešli Grejem) do holivudskih glumica (Kejt Hadon, Dženifer Hadson) sakupili smo najbolje bjuti savete slavnih ličnosti koje su sa nama nesebično delili tokom 2021.godine.

SINDI KRAFORD O NEZI KOSE

Sindi Kraford
foto: Profimedia

Sindi šalje poruku koju je želela da je njoj neko preneo dok je bila mlađa: “Znala sam da će mi koža stariti i da ću dobiti sede u kosi, ali niko me nije upozorio da će mi i sama kosa stariti, te da je neophodno tretirati je drugačije. Zato posebnu pažnju posvećujem skalpu i temenu, masažama i hidrataciji te regije."

VIKTORIJA I DEJVID BEKHM OTKRIVAJU OMILJEN PROIZVOD

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Ovaj popularan, bračni par podjednako obožava hidrantnu kremu. "Moj muž ne koristi apsolutno ništa od beauty proizvoda ali bez hidrantne kreme - koju oboje koristimo - ne može da zamisli dan", izjavila je dizajnerka.

EŠLI GREJEM MAKE UP FILOZOFIJA

Ešli Grejem
foto: Profimedia

„Volim očešljane obrve. Volim popunjene obrve. Volim olovku i prirodnu, ružičastu boju usana. Malo konturisanja. Obojim mladež braon olovkom. Korektor je moj najveći saveznik onih dana kada nisam baš naspavana jer se beba budi za dojenje u 4 ujutru.”

KEJT HADSON OTKRIVA KAKO ODRŽAVA KOŽU HIDRIRANOM

Kejt Hadson
foto: Profimedia

“Pijte vodu i naspavajte se! Kad god mi je koža u lošem stanju, znam da je dehidrirala. Zaista nije toliko važno šta stavljate na kožu ako ne pijete dovoljno vode.”

DŽENIFER HADSON O MULTI-FUNKCIONALNOJ HIDRANTNOJ KREMI

Dženifer Hadson
foto: Profimedia

"Moj omiljeni bjuti proizvod je hidrantna krema, koja je ujedno i krema sa zaštitnim faktorom (SPF). Ne samo da štiti i neguje moju kožu, već je čini laganijom i spremnom za nanošenje makeup-a"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs