PRIMER SVIMA

PRAVA ŽENA IMA CELULIT I VIŠAK KILOGRAMA: Ove dame su potpuno promenile svet mode! (FOTO)

One su ponosne na svoje obline, a sigurne su u jedno - prava žena nije savršena!

Star look
21:57h Autor:
PRAVA ŽENA IMA CELULIT I VIŠAK KILOGRAMA: Ove dame su potpuno promenile svet mode! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Celulit muči gotovo svaku ženu, a u današnje vreme kao da je sramota imati neku nesavršenost na telu. U eri fotošopa i društvenih mreža, nametnulo se pravilo da sve žene moraju da izgledaju tip top, da im koža bude sjajna, lice bez bora, a izvajane noge i stomak se podrazumevaju.

U moru poznatih ličnosti koje su poklekle pred ovim trendom i ne usuđuju se da objave fotografije bez obrade, ove dame su među retkima koje ponosno pokazuju svoje telo i šalju poruku da je sasvim u redu biti nesavršen i da je upravo u tim mali nesavršenostima čar svake žene.

One nisu savršene, imaju celulit, višak kilograma i ponosne su na to. Ove žene su napravile pravu revoluciju kada je modna industrija u pitanju.

Iako je to mesto nekada bilo rezervisano samo za mršavice, one su uspele da se nađu na naslovnicama vodećih svetskih magazina.

Tara Lin

Ona je vrlo popularno lice u svetu mode u poslednje vreme. Krasila je mnoge naslovnice i kaže da je ponosna na svoje telo.

Kejt Apton

Iako ne spada u plus sajz modele, agencije su smatrale da nije ni dovoljno mršava, ali je ona bila odlučna i ipak napravila veliki uspeh u svetu mode. Ona je model i glumica. Iako ima samo 28 godina, krasila je preko 100 naslovnih strana.

Ešli Grejem

Možda i najpoznatija plus sajz manekenka je upravo Ešli. Od kako se pojavila, svojom lepotom je opčinila publiku. Ona se ni malo ne stidi svojih raskošnih oblina i kaže da bi svaka žena trebala da se oseća dobro u svojoj koži.

Nadia

Nadia je blogerka, modna dizajnerk i model iz Orlanda na Floridi.

Deniz Bidot

Ona je prvi plus sajz model koji je prošetao modnom pistom na Nedelji mode 2014. godine.

Robin Lavli

Imala je 18 godina kad se prijavila u agenciju za plus sajz modele u Australiji, jer je smatrala da se ne isplati truditi i pokušavati biti mršav po svaku cenu. "Radije ću imati par kilograma viška i uživati u hrani, nego biti mršava po svaku cenu."

Majla Dalbesio

Ona je američki model, umetnica i pisac.

Margita Pring

Postala je zaštitno lice Levisa 2011. godine, a ubrzo se pojavila i u italijanskom izdanju Voga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs