IRINA ŠAJK

BREND KOJI U SVOM DNK IMA PRAVU ITALIJANSKU ŽENU I DALJE ODUŠEVLJAVA: Kada se ONA pojavila na pisti - sve je STALO

Neke od najpoznatijih manekenki prošetale su pistom za brend Dolće i Gabana za proleće-leto 2024. Jedna je ipak najviše pažnje ukrala.

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modna revija Domenika Dolčea i Stefana Gabane na Nedelji mode u Milanu je bila posvećema ženama svih godina i veličina, a pistom su prošetale njihove najodanije muze – Naomi Kembel, Ešli Grejem, Mariakarla Boskono, Vitoria Ćereti, ali i Irina Šajk koja je i ovaj put dominirala.

Irinina seksi kombinacija se sastojala od providne crne haljine, crnog korseta i čarapa s halterima i savršeno se uklopila u ideju o senzualnosti koju su imali italijanski dizajneri.

„Želimo da prikažemo kako senzualnost izgleda u stvarnom životu, pa smo se osvrnuli na klijentkinje visoke mode“, rekao je Stefano Gabana.

Stefano je objasnio da im je ideja bila da nove komade posvete zrelim ženama, a ne samo mlađim.

„Ima svega po malo, jer ako pogledate žene različitih godina, one biraju iste vrste odeće, ali je nose na različite načine. Ostali smo verni svojoj viziji i radili na tome da to učinimo savremenim radeći na oblicima i krojevima“, objasnio je Dolče.

Kao i uvek kad je ovaj tandem u pitanju, Italija im je i ovaj put bila najveća muza.

„U Italiji žene uvek imaju tendenciju da budu dobro obučene. One ne preteruju – nema ničeg previše, ali ni premalo, nego baš kako treba. Možda je tu više reč o stilu nego o onome što se smatra modom. Želimo da ostanemo verni onome što Italija i ženstvenost znače za nas – zavist svih ostalih i šta Italija ima da ponudi u pogledu krojenja.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs