pogledajte

PRINC HARI "OPLEO" PO KRALJEVSKOJ PORODICI: Preti da će "otkriti istinu" koju krije FIRMA

Kako bi dodatno zaintrigirali svoje gledaoce, Netfliks je objavio novi trejler dokumentarca o princu Hariju i Megan Markl

Vip priča
Autor:
PRINC HARI "OPLEO" PO KRALJEVSKOJ PORODICI: Preti da će "otkriti istinu" koju krije FIRMA
Megan i Hari, Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Svetlo dana ugledao je još jedan uznemirijući trejler Netfliksovog dokumentarca jednostavno nazvan 'Harry & Meghan'. Baš kao i prvi trejler, i ovaj donosi gomilu optužbi na račun kraljevske porodice kao i Harijevih pretnji da će "otkriti istinu" o svemu što im se događalo.

U jednominutnom videu Hari iznosi tvrdnje da su insajderi iz kraljevske porodice pustili u javnost i podmetali priče o njima, potom kraljevski život opisuje kao "prljavu igru", a potom se pojavljuje snimak i pokojne princeze Dajane, uz koju se spominje "bol i patnja svih žena koje se udaju za nekog člana kraljevske porodice".

Megan Markl, Princ Vilijam, Kejt Midlton, Princ Hari
foto: Profimedia/editorial images

Da li je ovo samo PR kako bi se opravdala očekivanja Netflixa i ostvarila dodatna gledanost dokumentarca čija je premijera najavljena za 8. decembar, ostaje nam da vidimo kada napokon ugleda svetlost dana dugoočekivani projekat princa Harija i njegove Megan.

"Zaista je teško pogledati unazad, jer jedino možeš da se pitaš šta se dogodilo? U porodici postoji hijerarhija, postoji curenje informacija, ali i podmetanje priča. To je prljava igra. Bol i patnja koju prolaze žene koje se 'udaju' za instituciju, to je ludilo. Bio sam prestravljen i nisam želeo da se istorija ponovi. Niko ne zna pravu istinu. Samo mi', rekao je princ Hari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs