pogledajte

IZAŠAO JE TREJLER DOKUMENTARCA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: "Kad su ulozi ovako visoki, bolje je da priču čujete od nas"

Obožavatelji nestrpljivo čekaju dokumentarac koji će uzdrmati već poljuljane odnose kraljevske porodice, a sada je izašao i trejler za novi dokumentarac princa Harija i Megan Markl

Zanimljivosti
Autor:
IZAŠAO JE TREJLER DOKUMENTARCA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: "Kad su ulozi ovako visoki, bolje je da priču čujete od nas"
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Obožavatelje Saseksa i cele kraljevske porodice još malo deli od dugoočekivanog dokumentarca koji će otkriti mnoge do sada nepoznae tajne o najpoznatijoj britanskoj porodiici. Izašao je 1.13 minutni trejler koji donekle otkriva smer u kojem su princ Hari i Megan Markl zamislili film.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

U nešto više od jedne minute javnosti su predstavljene neke do sada neviđene porodične fotografije, većinom privatni selfiji, ali i emotivne fotografije koje prikazuju težak put prepun emocija kojim su zajedno morali koračati. U jednom od scena Megan briše suze.

Na početku videa postavljeno je pitanje zašto su se uopšte i odlučili da snime ovaj dokumentarac, a odgovor dobijamo odmah.

"Niko ne vidi šta se događa iza zatvorenih vrata. Morao sam da uradim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu", u jednom trenutku govori Hari, a kasnije čujemo i Megan koja postavlja gledaocima pitanje: "Kad su ulozi ovako visoki, zar nema smisla da čujete našu priču od nas?"

Ako je verovati ovom kratkom uvodu, saznaćemo i šta se dogodilo i zašto je 'pukao' odnos s princem Vilijamom i Kejt Midlton.

1 / 5 Foto: Profimedia

Za delo čiji datum izlaska još nije poznat, par je 2020. potpisao ugovor s Netfliksom vredan 100 miliiona dolara.

Oni kojima je dojadila priča o ovom paru misle da je svaki njihov korak itekako proračunat i da sve rade zbog novca, pa tako, od kada su otišli iz kraljevske porodice zarađuju ogromne količine novca koristeći svoju već uveliko sažvakanu "tužnu" sudbinu.

Da li se vi tim Megan i Hari ili vam je ta priča već dosadila?

Pogledajte još fotografija ovog slavnog para koji ne prestaje da puni naslove širom planete:

1 / 15 Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs