MEGAN MARKL POKAZALA SINA ARČIJA NAKON TRI GODINE: Svi se slažu da je isti mama, a njen potez je naišao na osudu

Sina Megan Markl i princa Harija nismo dugo videli, ali sada je osvanula njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi koliko se promenio

Celebrities
19:34h Autor:
MEGAN MARKL POKAZALA SINA ARČIJA NAKON TRI GODINE: Svi se slažu da je isti mama, a njen potez je naišao na osudu
Megan Markl pokazala kako izgleda njen sin Arči, Foto: Profimedia

Sina Megan Markl i princa Harija nismo dugo videli, ali sada je osvanula njegova najnovija fotografija koja dokazuje kako je Arči postao veliki dečak.

Reč je o snimku nastalom za vreme videopoziva u kojem su učestvovale Megan Markl, osnivačica i izvršna direktorka konzultantske firme "Full Circle Strategies" Džotaka Idi, kao i stručnjak za političku strategiju Dona Brazili.

Uz Megan je bila i njena majka Dorija Regland, dok joj je Arči sedio u krilu.

Nije dugo trebalo da na društvenim mrežama krenu komentari koliko se Arči promenio, a mnogi su zaključili kako sada puno više liči na mamu.

Na mrežama čak može da se vidi kolaž koji je napravljen od tri slike na kojima se vide princ Hari i Megan kad su bili mali, uz najnoviju Arčijevu sliku.

Podsetimo, 3-godišnji Arči je prvo dete odbeglog kraljevskog para, a rođen je 2019. godine kao Arči Harison Mauntbaten-Vindsor.

Zanimljivo, nova fotografija malenog Arčija objavljena je na prvi dan američke turneje Kejt Midlton i princa Vilijama koja je počela u Bostonu, a budući kralj i kraljica navodno su odbili susret sa Harijem i Megan.

Mnogi komentarišu kako je Megan to ponovno jako dobro tempirala kako bi im uzela deo medijskog kolača, a pre nekoliko dana je izašao i prvi Netfliksov trejler za dokumentarac o Hariju, Megan i njihovoj porodici.

"Očito ne može da podnese da nije u centru pažnje", "Ona sve radi smišljeno", "Proračunata je, ništa nije slučajno", samo su neki od komentara koji ovih dana kruže po mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs