šok!

PEVAČ VARAO 10 GODINA STARIJU SUPRUGU SA JOŠ STARIJOM, PA POSTAO BESKUĆNIK: Ono što je uradio na Ibici zgrozilo SVE ŽENE

Bivši verenik Vanese Felc Ben Ofoedu nalazi se na stubu srama, jer je na neverovatan način prevario svoju dugogodišnju partnerku.

Ljubav
17:22h Autor:
PEVAČ VARAO 10 GODINA STARIJU SUPRUGU SA JOŠ STARIJOM, PA POSTAO BESKUĆNIK: Ono što je uradio na Ibici zgrozilo SVE ŽENE
Englesku voditeljku prevario muž sa još starijom ženom, Foto: Jules Annan / Avalon / Profimedia

TV i radio voditeljka i novinarka Vanesa Felc(60) otkrila je da se prošle nedelje rastala od pevača Bena Ofoedua (50) zbog tvrdnji da je bio neveran dok je bio na turneji u Velikoj Britaniji sa svojom elektronskom muzikom. A par, koji je zajedno od 2006. godine, živeo je u gotskoj vili vrednoj 3,5 miliona funti u londonskom Sent Džons Vudu, koja je ranije bila u vlasništvu biznismena Čarlsa Sačija.

Sada zvezda elektronske muzike tvrdi da je postao beskućnik, nakon što je izbačen iz raskošnog doma posle neverstva, koje se nije desilo prvi put. Naime, Ben je priznao da je spavao sa starijom ženom tri puta nakon što ju je sreo na Ibici. Svoj postupak je opravdavao činjenicom da je bio nesiguran, jer voditeljka nije želela sa njim da stane na ludi kamen ni posle 10 godina veze.

-Upoznao sam je na našoj svirci. Bila je istih godina kao i Vanesa, verovatno starija. Zablistala mi je, rekla puno lepih stvari. U kratkom vremenskom periodu imali smo odnose tri puta. Bilo je čisto seksualno, nije bilo nikakvih osećanja. Varao sam jer sam bio nesiguran. Žena na Ibici je rekla stvari poput "Ti si tako sjajan momak. Ne znam zašto nisi oženjen. Ko ne bi želeo da te oženi?" To zajedno sa alkoholom bio je recept za katastrofu - rekao je pevač.

Osim toga, otkrio da da je bio u šemi i sa još dve devojke, inače njegove obožavateljke. Ben je sada obećao da će tražiti psihoterapiju, jer veruje da ima nerešene probleme od kada je varao još 2015. godine, kao i da će pokušati da vrati poznato TV lice.

Sa druge strane, Vanesa je nedavno otkrila da daje sve od sebe da "navuče hrabro lice" nakon razlaza. U razgovoru sa Ulrikom Jonson u njenoj TalkTV emisiji u sredu, priznala je da pokušava da ostane pozitivna zbog svoje publike.

- Ne želim da opterećujem svoje slušaoce i gledaoce tako što će izgledati potpuno jadno, verovatno bi pomislili: "O Bože, da li se Vanesa raspada pred našim očima?" Zato pokušavam da radim profesionalno i izdržim - zaključila je novinarka, koja važi za velikog profesionalca.

I naglasila je da se trudila da cela afera sa Benom ostane u tajnosti, kako bi je lakše prebordila-

- Pokušala sam da ostane u tajnosti koliko sam mogla, jer ne bih morala svima da objašnjavam šta se desilo. A kako se bavim javnim poslom, to ljude zanima.

Osvrnula se i na razliku u godinama - Vanesa je bila deceniju starija.

- Nikad nisam znala zašto me zanima, on je bio mlađi, ja starija. Bili smo drugačiji. Sad je gotovo, ne znam - zaključila je.

Vanesa i Ben prvi put su se sreli 2005. godine nakon što se ona 2000. godine razvela od hirurga Majkla Kurera, za kojeg je otkrila da ju je takođe varao. Ona i Majkl bili su u braku 17 godina i imaju ćerke Alegru (37) i Saskiju (34).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs