ŠOK!

FUDBALER JE LUDO VOLEO, ZBOG ŽENINE BORBE SA RAKOM ODREKAO SE ČAK KARIJERE: Kad se oporavila, prevarila ga sa OVIM DASOM

Rafael van der Vart i Silvi Meis bili su sinonim za skladan brak i prelep ljubavni odnos, međutim, harmonija nige dugo trajala.

Celebrities
17:20h Autor:
FUDBALER JE LUDO VOLEO, ZBOG ŽENINE BORBE SA RAKOM ODREKAO SE ČAK KARIJERE: Kad se oporavila, prevarila ga sa OVIM DASOM
Fudbaler se odrekao karijere zbog bolesti žene, a ona ga prevarila, Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rafael van der Vart i Silvi Meis slovili su za jedan od najlepših holandskih parova, a mnogi su ih nazivali "novi Bekamovi". Njihov odnos delovao je idilično sve do dočeka 2013. godine, kada se njihova ljubav razbila na devola, a svemu su prethodili stravični prizori svađe koji su obišli ceo svet.

Naime, čuveni fudbaler "Ajaksa" koje je odigrao preko 140 mečeva i zabio preko 50 golova za svoju suprugu, inače poznato TV lice, bio je spreman sve da uradi. Važio je za izuzetno požrtvovanog i posvećenog oca i supruga.

Novogodišnja noć, kada se čekala ta famozna pomenuta 2013. godina, Rafael van der Vart i Silvi su izgledali srećno, delili su slike na društvenim mrežama i slavili, da bi se sledećeg dana pojavile vesti da ju je fudbaler udarao naočigled svih. Tada je slvani sportista napravio najveću životnu grešku. Ispao je najveći krivac, a osuda javnosti nije prošla ni deceniju kasnije.

Šta se zapravo desilo?

I vrapci na grani su znali da je Rafael bio spreman da za Silvi skine i zvezdu sa neba. Kada se suočavala sa strašnom dijagnozom - karcinom dojke, fudbaler je zanemario svoju uspešnu karijeru u tom momentu i posvetio se brizi o supruzi, kako bi se što pre oporavila.

Ali, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, upravo na pomenutoj zabavi, nakon što je Rafael otkrio prevaru, a onda ju je u naletu besa udario, što apsolutno nije nikakvo opravdanje.

Brak im se raspao, a Silvi nije dugo tugovala. Malo nakon kraha braka u kojem je dobila sina Danijela, našla je utehu kraj Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija za kojeg se i verila, ali to je potrajalo samo par meseci.

Skrasila se tek 2019. kada je upoznala nemačkog umetnika Niklasa Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju. Oni su nedavno uslikani na plaži u Majamiju gde su odmarali sa prijateljima, a lepa Silvi bila je zanosna kao i uvek, dok osmeh sa lica nije skidala. Kada je reč o Rafaelu, on je samovao neko vreme, da bi 2016. upolovio u vezu sa lepom odbojkašicom Estavanom Polman.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs