VARAO JE S KOLEGINICOM ISPRED NOSA: Kad je našla njen donji veš, izabrao je LJUBAVNICU i "pljunuo" na višegodišnji BRAK

Slavna glumica Ejmi Natal saznala je da je muž vara s koleginicom na neverovatan način.

Ljubav
18:37h Autor:
VARAO JE S KOLEGINICOM ISPRED NOSA: Kad je našla njen donji veš, izabrao je LJUBAVNICU i "pljunuo" na višegodišnji BRAK
Kako je glumica saznala da je muž vara s koleginicom, Foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Britanska glumica Ejmi Natal doživela je veliki šok nakon saznanja da je suprug vara. Naime, glumac Endru Bjuken započeo je novu ljubavnu vezu nakon što je Ejmi pronašla donji veš koji je glumac kupio drugoj ženi.

Endru je prevarom stavio tačku na brak koji je trajao 12 godina, a uplovio je u vezu sa koleginicom Lejlom Farzard.

Njima bliski izvori tvrde da je Endru rekao Ejmi da je ostavlja samo nekoliko dana pre Božića i da je tada napustio porodičnu kuću kako bi se preselio kod Lejle, a detalji su tek sada isplivali na površinu, showbuzz.dnevnik.hr.

Endru Bjuken i Ejmi Natal
Endru Bjuken i Ejmi Natalfoto: SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ejmi je navodno odavno gajikla sumnju i verovala da nešto nije kako treba.

"Bio je puno odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegovog posla, ali u jednom trenutku Ejmi je shvatila da je odsedao u hotelima vrlo blizu kuće. Kako je vreme odmicalo, bilo je nekih znakova da se zbližio s Lejlom, i to u njegovu ponašanju i njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama. Ali kap koja je prelila čašu bilo je donji veš, Ejmi je znala da nije za nju čim ga je pronašla", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Izvori bliski njoj kažu da ju je podržavala njena bliska prijateljica Džoan Froget, koja je nekada živela blizu nje i Bjukena. Jedan prijatelj je rekao:

 Endru Bjuken
Endru Bjukenfoto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

"To je slomilo Ejmi, bilo je tako strašno i tužno videti je takvu. Ona je shvatila da se nešto dešava i znala je da mora nešto da kaže pa se suočila sa Endrjuom zbog toga. Mora da je to bila najteža stvar koju je Ejmi ikada morala da uradi. Sada se navikava na život bez njega i zaista je teško. Srećom, oko sebe ima sjajne prijatelje koji je podržavaju na svakom koraku."

Ejmi Natal
Ejmi Natalfoto: Brett Cove / Zuma Press / Profimedia

Ejmi i Endru venčali su se 2012. godine u blizini mesta u kojem su oboje odrasli. Često su u javnost izlazili nasmejani, te su odavali utisak zaljubljenog para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs