"POSLE MENE MOŽE SAMO PEPEO DA OSTANE": Nada Macura je u krevetu živa vatra, a nije joj smetalo kada je muž nosio tange

Nekadašnja portparolka Hitne pomoći, Nada Macura otkriva tačne razloge razvoda sa bivšim mužem, kakva je u krevetu ali i svoje stavove na temu ljubavnih odnosa.

Ljubav
12:20h Autor:
"POSLE MENE MOŽE SAMO PEPEO DA OSTANE": Nada Macura je u krevetu živa vatra, a nije joj smetalo kada je muž nosio tange
Ljubavni život Nade Macure, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Na temu svog privatnog života Nada Macura ne voli puno da priča ali uprkos brojnim teškim trenucima kroz koje je prošla ona je uvek raspoložena, vesela, skromna i veoma vredna.

Mediji su često veoma zainteresovani za njen ljubavni život a ona ističe kako ljubav ne mora da bude vezana samo za partnera, već se može shvatati i šire, kao ljubav prema životinjama, ljubav prema porodici, prema ljudima generalno.

Brak je za nju predstavljao samo mali segment života, studirala je medicinu pet godina i samo je time želela da se bavi. Ističe da nije imala nameru da bude karijerista ali da je na kraju tako ispalo, pa je zbog posla često bila razdvojena sa tadašnjim partnerom.

Bivši muž joj je bio vojno lice i morala je svakodnevno da mu pegla pantalone i košulje a uz to je radila i sve kućne poslove i kuvala, bila je posvećena porodici koliko god joj je to posao dozvoljavao. Na kraju su je mnogi pitali kako je neko mogao da napusti takvu ženu. Smatra da muškarci teško podnose vezu ili brak sa uspešnom ženom.

Za sebe kaže da nema velike prohteve, ceni što joj je bivši muž nakon razvoda ostavio stan jer bi inače sigurno bila podstanar. Razvela se davno ali kaže da nije patila. Uvek je bila orijentisana na druge stvari, prvenstveno na učenje i posao.

"Vreme leči sve"- zaključuje je doktorka tužnog pogleda, ali veselog duha.

"Ja sam sa njim imala sve, ali činilo mi se da je on to sve toliko obožavao i voleo više od mene. Moram vam reći, kada je slojevito oblačenje u pitanju, on je često nosio tange muške, meni to nije smetalo, meni je to ok", iskrena je Nada.

Otkriva sa kim bi mogla da se zamisli u ljubavnoj vezi: "Sa nekim mlađem ne bih nikad mogla da budem, a opet ni sa nekim dedom, da me stalno pita gde mu je proteza i da se žali na prostatu. Ne žalim što sam se razvela, jer, da sam ostala u braku, nikada ne bih mogla da se bavim ovim poslom" - istakla je Macura i naglasila da joj je bivši muž bio jako ljubomoran, kao i to da joj je žao što se do sad nije ostvarila u ulozi majke.

Što se tiče udvarača kaže da joj mnogi pišu na društvenim mrežama i kako joj je pre neki dan neki mladić od 21 godinu poslao sliku u gaćicama. Dobijala je i pisma od jednog zatvorenika i navodi kako se plaši da ne izgubi telefon jer u njemu bi moglo svašta da se pronađe.

Kaže kako je strastvena ali baš zbog toga ne voli seks na jedno veče već da se to ponovi više puta.

" Posle mene može samo pepeo da ostane" , zaključuje naša najpoznatija doktorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs