aLI LJUBAV CVETA

25 GODINA MLAĐA I ZA GLAVU VEĆA! KAO DA JE DOVELA DETE U ŠKOLU: Da li su oni najneskladniji par svih vremena? (FOTO)

Kada su se pojavili na crvenom tepihu, svi su gledali samo u njih, a evo i zašto

Šuška se
Autor:
25 GODINA MLAĐA I ZA GLAVU VEĆA! KAO DA JE DOVELA DETE U ŠKOLU: Da li su oni najneskladniji par svih vremena? (FOTO)
Foto: Profimedia

Rod Stjuart (76) se pojavio u pratnji supruge Peni Lankaster (50) na prestižnom balu u Londonu. Dok je on cvetao od sreće, ona je išla ispred njega visoka i vitka, vodeći ga za ruku.

Peni je Rodova treća supruga, a par je u braku od 2007. godine. Iako je ona za glavu veća od njega, ovaj par na izgled su samo neskladni, jer inače važe za par koji se veoma poštuje i voli.

Kada su se pojavili na prestižnom događaju, obožavatelji su komentarisali da su oni jedan od najneskladnijih parova, jer izgledaju kao da je Peni povela u školu dete, jer Rod izgleda tako sićušno u odnosu na svoju dvadeset i pet godina mlađu suprugu.

Bivša manekenka hladne glave doživljava nasrtaje svih Rodovih božavateljki koje ga "progone"čak i u sedamdesetšestoj godini.

Rod Stjuart
foto: Profimedia

Zapanjujuć je podatak da je, po nekim navodima, jedan od najvećih muzičara svih vremena pre muzičke karijere radio kao grobar, a na tavanu svoje kuće u Los Anđelesu je više od dve decenije krio svoj hobi – strast prema vozovima. Tamo je napravio maketu čitavog jednog grada sa funkcionalnim sistemom železnice. Njegova maketa poseduje bukvalno sve – nebodere, pruge, vozove, stanice, brda, tunele… Arhitektura makete inspirisana je Njujorkom iz četrdesetih godina prošlog veka, a kako bi železnički sistem besprekorno funkcionisao Rod je doveo električara da sve učini još spektakularnijim. Kada se saznalo za ovu njegovu veliku opsesiju otkrivena je još jedna tajna – tokom poslednjih dvadeset godina, kad god bi išao na turneju, na svojim rajder listama obavezno je navodio da mu je potrebna posebna radna soba. U njoj je konstantno radio na projektovanju i izgradnji svoje senzacionalne makete.

Rođen je u radničkoj porodici sa petoro dece. Omiljeni predmet u školi mu je bila istorija, i odmalena je voleo fudbal i železnice. Počeo je da svira gitaru u jedanaestoj godini, ali je ipak želeo da postane profesionalni fudbaler. Međutim, muzika ga je povela očigledno sudbinskim putem i ubrzo je postalo jasno da će Rod postati zvezda.

Snimio je 30 studijskih albuma i jedan je od najprodavanijih muzičara svih vremena. Sedam od njih je zauzelo prvo mesto na britanskim top listama, a otprilike svaki treći singl bio je u Top 10. Dobitnik je nekoliko međunarodnih nagrada, posebno nagrada BRIT i Gremi.

Oduvek je vodio buran život praćen skandalima, ali to nije pomutilo njegovu ogromnu slavu koja i danas traje. Iza sebe ima tri braka i osmoro dece. Svoj trideseti album, „Blood Red Roses“ objavio je 2018. godine, i smatra ga najličnijim u svojoj karijeri jer ga je posvetio svom sinu Šonu koji je imao velike probleme sa drogom i alkoholom.

Rod Stjuart
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs