SRPKINJA SE UDALA ZA MILIJARDERA, A NEKAD NIJE IMALA NI PREBIJENE PARE: Kad je čula koliko je bogat htela je da raskine

Srpkinja Holi koja se udala za britanskog milijardera počela je da živi bajku, a nekad je bila švorc.

Vip priča
Autor:
SRPKINJA SE UDALA ZA MILIJARDERA, A NEKAD NIJE IMALA NI PREBIJENE PARE: Kad je čula koliko je bogat htela je da raskine
Kako se Srpkinja udala za britanskom milijardera, Foto: Brian Mackness / MirrorPix / Profimedia

Holi Rejčel Kendi, poznatija kao Holi Valans bila je velika evropska zvezda početkom dvehiljaditih, a proslavila se pesmom Kiss Kiss, koja predstavlja obradu čuvenog turskog hita Simarik, koji je otpevao Tarkan. Međutim, malo ko zna da je Holi Srpkinja.

Naime, Holi je ćerka pijaniste Rajka Vukadinovića i Britanke Rejčel Stivens, a rođena je u Austriji, dok su njeni roditelji prva generacija koja je došla u ovu zemlju.

Budući da je rođena u mešovitom braku, Holi ističe da je "od svega po malo" - Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanin sveta jer sam od svega pokupila - rekla je Holi za "BBC".

Holi je jedva imala 18 kada je doživela veliki uspeh i počela da ostvaruje veliku zaradu. Međutim, stvari su se potpuno okrenule kada je Holli sa 19 godina postala švorc. Naime, sukob koji je imala sa bivšim menadžerom doveo je do toga da je morala da isplati 150 hiljada funti, zbog tvrdnji da je pokušala da raskine ugovor.

Holi Valans
Holi Valansfoto: Profimedia

Pre nego što je bankrotirala, Holi je imala bezbroj želja, do kojih je najveća bila da kupi majci kuću. Nakon što njen drugi album ‘State of Mind’ nije uspeo da uđe u 50 najboljih, Holi je odlučila da odustane od muzike uz obrazloženje da ‘više nije zabavno’.

- Slučaj je takođe doneo troškove od dva miliona dolara za advokatske honorare. Ni ja nisam bila toliko bogata. Morala sam da razmišljam o tome kao o novom početku. Pomislila sam: "To je samo broj na bankovnom računu, sada ga vidite, sada ga ne vidite". Bila bih zaista razočarana da sam mami kupila kuću, a onda da sam morala da je vratim. Ali, ja nisam odrasla s toliko novca pa znam da mogu da živim i bez njega - izjavila je svojevremeno.

Holi Valans
Holi Valansfoto: Profimedia

Nakon povlačenja sa javne scene, dolučila je da ode u Holivud, a tamo je promenila profesiju. Počela je da dodbija glumačke uloge u filmovima - "Taken" sa Liamom Nisonom, kao i u serijama ‘CSI: Miami’, ‘Entourage’, ‘Prison Break’.

Susret sa milijarderomr promenio joj je život

Godine 2009. dogodio se sasvim slučajan susret sa britanskim milijarerom Nikom Kenedijem, koji je prošle godine trebalo da kupi Čelzi. Bogataš je promenio njen život iz korena, a kada su se tek upoznali mlada Holi nije ni znala ko je on. Čak je i priznala da je poludela kada je saznala koliko je bogat i da je zamalo prekinula vezu.

Ubrzo je njen dečko počeo da je obasipa skupim i luksuznim poklonima, a poznato je da je za jedan rođendan od njega dobila Roleks sat vredan 20.000 funti.

- Ja sam kao razmaženo derište. Moji prijatelji i sestre mi kažu: "Mrzim te" kada im pokažem što mi je kupio - rekla je u šali jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bik je Holi priredio prosidbu za pamćenje, a sve se odigralo na jednoj plađi, dok su pored njih gorele baklje koje su formirale natpis: "Hoćeš li da se udaš za mene?". Par se venčao 2012. godine na raskošnoj ceremoniji na Beverli Hilsu, a neki izveštaji govore da je venčanje koštalo više od tri miliona funti, a goste je zabavljala Keti Peri.

Par je ubrzo nakon venčanja, 2013. godine, dobio i svoje prvo dete, ćerku Luku Violet Toni, dok su 2017. dobili još jednu devojčicu Novu Skaj Koko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs