"ŽIVIM U HAREMU,MOJ SUPRUG IMA 147 ŽENA" Najbogatija Srpkinja iznenadila sve detaljima braka sa arapskim milionerom

Jelena Bin Drai danas je jedna od najbogatijih Srpkinja, a njen život nije uvek bio lagodan.

Vip priča
Autor:
"ŽIVIM U HAREMU,MOJ SUPRUG IMA 147 ŽENA" Najbogatija Srpkinja iznenadila sve detaljima braka sa arapskim milionerom
Najbogatija Srpkinja o detaljima braka sa arapskim milionerom, Foto: Printscreen/instagram

Životna priča bivše manekenke Jelene Bin Drai zvuči poput neke moderne bajke. Danas je udata za prebogatog arapskog biznismena, uspešno vodi šest kompanija, a uz to brine za njihovo četvero dece.

Ipak, njeni počeci nisu bili ni približno tako glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u mestu Žabalj nedaleko od Novog Sada, a poznata je postala kad je 1998. proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta, te je tom prilikom ušla u istoriju osvojivši tri od pet titula na jednom izboru lepote.

Jelena je bila Mis Jugoslavije
Jelena je bila Mis Jugoslavije foto: Printscreen Instagram / jelenabindrai

Jednom je prilikom na Instagramu ispričala da je u to vreme njena porodica bila vrlo siromašna, te da je u publici bio samo njen otac jer nisu mogli da priuštie da plate ulaznicu za majku i brata.

"Septembar 1998., sećam se kao da je bilo juče. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su da ostanu u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom trenutku smo na računu imali samo 100 nemačkih maraka što je bilo dovoljno samo za jednu ulaznicu", otkrila je jednom prilikom Jelena.

Nakon toga sarađivala je s brojnim agencijama, a takođe je puno putovala i neko vreme živela u Italiji. U Dubai je otišla 2001. godine kao jedna od prvih supermodela iz regije.

Tamo je upoznala bogatog biznismena Saida Bin Draija za kojeg se 2008. i udala, ali u jednom je intervjuu otkrila da na početku on na nju nije obraćao ni malo pažnje.

"Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo," ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Jelena se udala za bogatog šeika
Jelena se udala za bogatog šeika foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Da Jeleni nije padalo na pamet da bude samo lepo lice koje stoji uz bogatog supruga dokazala je i poslovnim uspesima. Ispričala je da je ključ njenog uspeha u odličnoj organizaciji profesionalnog i porodičnog života.

Otkako se udala za šeika, Jelena se neretko susreće sa zločestim komentarima na internetu, a u jednom intervjuu je odgovorila na njih sarkastično nazivajući sebe 'povampirenom Hurem'.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je jednom prilikom Jelena kroz smeh o ovim tračevima.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan", našalila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs