zbog afera raskinuli

JELENA BIN DRAI DANAS UŽIVA U BRAKU SA ŠEIKOM: Najbogatija Srpkinja je pre njega ludo volela NAŠEG VELIKOG ZAVODNIKA

Mnogi su zaboravili da je jedan od naših najpoznatijih sportista bio bivši dečko Jelene Bin Drai.

Ljubav
15:22h Autor:
JELENA BIN DRAI DANAS UŽIVA U BRAKU SA ŠEIKOM: Najbogatija Srpkinja je pre njega ludo volela NAŠEG VELIKOG ZAVODNIKA
Koga je Jelena Bin Drai volela pre supruga?, Foto: Printscreen Instagram / jelenabindrai

Nekadašnja misica i manekenka Jelena Bin Drai, a sada uspešna preduzetnica, ne prestaje da intrigira javnost svojim privatnim životom koji vešto skriva. Danas uživa u ulozi majke i porodičnom životu, ali ima i vrlo uspešan posao, te mnogo vremena posvećuje i humanitarnom radu.

Međutim, iako sada živi bajku o kojoj verovatno maštaju mnogi, pre nego što je upoznala supruga šeika Saida, Jelena je bila "smrtno zaljubljena" u Vladu Mandića, poznatog zavodnika. O njihovoj ljubavi tada nije prestajalo da se piše. Ipak, do kraja veze je došlo navodno zbog Vladinih mnogobrojnih afera.

Vlada Mandić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Jelena je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Tamo je upoznala Saida na vrlo zanimljiv način, ali ljubav se nije desila na prvi pogled. Naprotiv, nije je ni prmetio.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima o supruga sa kojim se retko pojavljuje na događajima.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen Instagram/jelena293

Ističe da ju je porodica od muža prihvatila u potpunosti i da se među njima oseća vrlo voljeno i poštovano.

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

U njihovoh kući se slave praznici obe vere i poštuju svi običaji.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - izjavila je svojevremeno Jelena.

Slatku opasku je imala na glasine da živi u haremu sa Saidovim drugim ženama.

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla- zaključila je nekadašnja misica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs