DIGLA RUKE OD STUDIJA I POSTALA DOMAĆICA U DUBAIJU: Dobija masne sume novca, a žene koje plate račun smatra NESREĆNICAMA

Linda Andrade je pravi primer toga kako živi domaćica iz Dubaija koja ništa ne plaća, a za ostale žene ima poruku.

Zanimljivosti
17:28h Autor:
DIGLA RUKE OD STUDIJA I POSTALA DOMAĆICA U DUBAIJU: Dobija masne sume novca, a žene koje plate račun smatra NESREĆNICAMA
Kako živi domaćica iz Dubaija koja ništa ne plaća, Foto: Printscreen TikTok/lionlindaa

Već smo upoznati sa činjenicom da žene masovno odlaze u Dubai, u potrazi za luksuznim životom i moćnim šeicima koji bi im to obezbedili. Međutim, postavlja se pitanje šta se dešava kada devojke dobiju ono što su tražile?

Odgovor na to pitanje, dala je jedna domaćica iz Dubaija , kako sebe naziva. Naime, Linda Andrade (23) udala se za milionera, na kojeg je bila veoma besna kada joj je, umesto poklona, uplatio veliki iznos novca na račun.

- Ja sam domaćica iz Dubaija i trošim 2300 evra na nokte dnevno i 7 miliona na dijamantni nakit zahvaljujući svom mužu milioneru - kaže ona u videu u kojem pokazuje tretmane na koje troši novac i što sve kupuje u tržnom centru.

Ona se često hvali time da nikada nije platila račun u restoranu, a mišljenja je da je deljenje računa potpuna glupost.

- Verujem da su moderne veze u kojima se sve deli pola-pola nesrećne. To nije prirodno - izjavila je.

Linda dobija džeparac od supruga, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno (142.000 evra).

- Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako se plaća stanarina - dodaje.

Linda svojim bahatim stilom života izaziva brojne komentare na mrežama, a mnogi smatraju da je njen muž uspostavio kontrolu nad njenim životom, kao i da je novac jedina stvar koja joj pričinjava sreću.

Lindini roditelji, ipak, nisu ponosni na način njenog života, ali ova mlada žena je svoj put izabrala i ne želi da odiustane od njega.

- Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvek je želeo da budem doktorka i to je bio i moj san. Ali, trenutno sam usresređna na svoj brak. Potrebno je mnogo poverenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli o muškarcu, rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs