DOKAZ DA PARE NE ČINE SREĆU: Domaćica iz Dubaija zažalila što se udala za MILIONERA koji joj uplaćuje MASNE SUME NOVCA

Iskustvo žene iz Dubaija kojoj muž nije kupio poklon mnoge je razbesnelo, budući da se kupa u luksuzu.

Lifestyle
16:37h Autor:
DOKAZ DA PARE NE ČINE SREĆU: Domaćica iz Dubaija zažalila što se udala za MILIONERA koji joj uplaćuje MASNE SUME NOVCA
Iskustvo žene iz Dubaija kojoj muž nije kupio poklon, Foto: Printscreen TikTok/lionlindaa

Već smo upoznati sa činjenicom da žene masovno odlaze u Dubai, u potrazi za luksuznim životom i moćnim šeicima koji bi im to obezbedili. Međutim, postavlja se pitanje šta se dešava kada devojke dobiju ono što su tražile?

Jedna mlada domaćica iz Dubaija kupa se u luksuzu, međutim, napala je svog "nepromišljenog" partnera nakon što joj je na račun uplatio masni iznos koji bi potrošila za Dan zaljubljenih, umesto da joj sam kupi poklon.

Linda ima 23 godine, a na svom TikToku iznela je njenu veliku problematiku. Naime, objasnila je da joj je dečko na račun prebacio ogromnu svotu novca kako bi adekvatno proslavila Dan zaljubljenih, međutim nije bila impresionirana.

Navela je da je njegov gest veoma "sebičan i nepromišljen".

"U redu, danas je moj čovek stavio 20 hiljada dolara na moj bankovni račun za Dan zaljubljenih. Mislim da je to stvarno nepromišljeno i sebično, iza toga uopšte ne stoji nikakva poruka, a ni smisao"- objasnila je Linda i dodala da svejedno ide u kupovinu.

"Pusti me da svoje brige utopim u kreditnim karticama", dodala je.

Uz video snimak u kojem priča o svome problemu stavilaje opis "romansa je mrtva", a onda je pokazala kako živi. Naime, posetila je brojne dizajnerske radnje unutar Dubai Mola, a onda je pokazala preskupe dizajnerske torbe koje je pazarila.

Niko drugi to neće imati, što je ono što volim. Ne želim biti ista kao neko drugi - dodala je. Linda je zatim uživala u ručku u blizini Burj Khalife, najviše zgrade na svetu.

Takođe, isprobala je i nekoliko pari dizajnerskih cipela za "večeru koju ću verovatno na kraju sama isplanirati". Tada je rekla da je ipak odlučila otići kući jer je "nekako usamljena".

Ubrzo je pokrenuta lavina komentara, a mišljenja su, kao i obično, bila podeljena.

"20 000 dolara i dalje se žali", stoji u jednom od komentara.

"Da, 20.000 dolara je dobar novac, ali radije bih da on izađe iz kuće i kupi nešto što misli da bi mi se svidelo" - objasnio je jedan komentator. Drugi je pak zaključio da je ovaj video još jedan pokazatelj da "novac ne donosi sreću".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs