Povratak

NA ULTRAZVUKU IM GOVORE DA NJEGOVA TRUDNA ŽENA IMA TUMOR: U isto vreme pevaču umire najbolji drug - stigle ga TRAGEDIJE

Popularni britanski muzičar Ed Širan otkrio da je njegova žena imala tumor dok je bila trudna, a pratili su ga i drugi nemili događaji koji su uzdrmali njegovo mentalno zdravlje

Celebrities
Autor:
NA ULTRAZVUKU IM GOVORE DA NJEGOVA TRUDNA ŽENA IMA TUMOR: U isto vreme pevaču umire najbolji drug - stigle ga TRAGEDIJE
Ed Širan, Foto: Disney+ / Planet / Profimedia

Ed Širan je progovorio o svojoj ličnoj borbi sa mentalnim zdravljem tokom godine koja je donela značajne promene u njegovom životu. Njegovoj trudnoj supruzi je rečeno da ima tumor, zbog čega su pevača obuzeli osećaj straha i anksioznost...

Stanje preopterećenosti i nemogućnosti da nađete olakšanje može biti iscrpljujuće, a Šeranova iskrenost o njegovim iskustvima služi kao podsetnik na važnost razbijanja stigme koja okružuje mentalno zdravlje.

Novi album

Ed Širan je najavio povratak novim albumom pod nazivom "-" (čita se kao Subtract – oduzimanje), otkrivajući da je njime istraživao izazovno vreme u svom životu, što uključuje i njegovo samoposmatranje, beleženje sopstvenih psihičkih doživljaja - "najdublje, najmračnije misli".

Pisanje pesama mu je poslužilo kao svojevsrna terapija, omogućavajući mu da shvati svoje emocije.

Prošao niz izazova

Pevač i tekstopisac je objasnio da je proveo celu deceniju radeći na izradi savršenog akustičnog albuma, napisavši i snimivši stotine pesama sa jasnom vizijom šta je želeo da one budu.

Međutim, početkom 2022. godine desio se niz događaja koji su značajno uticali na njegov život, mentalno zdravlje i umetničku perspektivu.

Širan je progovorio o teškom trenutku kada je njegova supruga Čeri Siborn ostala u drugom stanju i uz potvrdu doktora da čeka bebu ujedno obaveštena da ima tumor, ali da lečenje nije moguće sve do rođenja bebe. Drugu ćerku su dočekali u maju 2021. i tek tada je Čeri mogla da se podvrgne terapiji.

Pored toga, pevaču je teško palo kad je njegov bliski prijatelj Džamal, koji mu je bio kao brat, neočekivano preminuo.

Takođe, našao na sudu braneći svoju karijeru i integritet kao tekstopisac nakon tužbe za plagijat u vezi sa njegovom hit pesmom „Shape of you“ (Tvoj oblik).

Ovi događaji su kod njega razbuktali strah i izazvali depresiju.

„Osećao sam se kao da se davim, da mi je glava ispod površine. Gledao sam gore, ali nisam mogao da udahnem vazduh“, priznao je Širan.

Prema rečima pevača, ovo iskustvo ga je motivisalo da objavi album koji tačno odražava njegove emocije.

„Razotkrio sam sasvim svoju dušu“, poručio je.

Po prvi put, nije pokušavao da napravi album u kome bi ljudi samo uživali. Umesto toga, objavio je nešto što je smatrao da je iskreno i autentično, govoreći o svemu što ga je snašlo. Dodao je da je to njegov dnevnički zapis.

Povratak na društvene mreže

Nedavno je pevač objavio u video snimku na Instagramu da se vraća na društvene mreže, priznajući otvoreno zašto na njima nije bio angažovan u poslednjih nekoliko godina.

Objasnio je da su mu se dešavale neke turbulentne stvari u njegovom ličnom životu i da nije želeo da bude na mreži u to vreme pretvarajući se da je neko ko nije.

Sada je zaključio da „stvari napreduju“ i zato je „ponovo na mreži“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs