prava dama!

ALEKSANDRA PRIJIOVIĆ ODUŠEVILA JE OTMENIM, A VRLO IZAZOVNIM IZGLEDOM: U ovom stajlingu nema greške, pristaje SVIM ŽENAMA

Aleksandra Prijović sve je oduševila stajlingom na proslavi kod Đokovića, posebno su dame očarane!

Moda
Autor:
ALEKSANDRA PRIJIOVIĆ ODUŠEVILA JE OTMENIM, A VRLO IZAZOVNIM IZGLEDOM: U ovom stajlingu nema greške, pristaje SVIM ŽENAMA
Aleksandra Prijović sve oduševila stajlingom na proslavi kod Đokovića, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović, trenutno jedna od najtraženijih mladih pevačica kod nas, sinoć je u domu Đokovića dovela atmosferu do usijanja svojim glasom i stasom. Naime, porodica teniskog asa imala je veliki razlog za slavlje - Saška i Dorđe postali su roditelji dečaka Aleksandra.

Na imanju nadomak prestonice se slavilo do jutarnjih časova, a pevačica je za ovu priliku odabrala veoma otmenu crnu odevnu kombinaciju, te mnogi komentarišu da u stajlingu nema greške!

Crne široke pantalone visokog struka savršeno su se uklopile sa bluzom bez rukava od tila, koja je naglasila na vrlo odmeren način dekolte. Autfit je dodatno začinio i Hermes kaiš sa velikom, zlatnom šnalom u obliku slova H.

Skupocenim narukvicama Cartier je upotpunila ceo izgled, a iako je obula crne salone sa visokom štiklom, nisu je ometale da đuska celu noć sa zvanicama, te osmeh sa lica nije skidala.

1 / 5 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs