DEVOJKE POLUDELE ZA NJIMA

PRIJA PONELA CIPELE KOJE SU PRAVI HIT JESENI: Prelepe su, ceo dan možete hodati u njima, a idu uz SVE IZ VAŠEG ORMARA

Aleksandra Prijović voli dobru obuću, a sa ovim izborom je napravila pravi pogodak!

Moda
08:52h Autor:
PRIJA PONELA CIPELE KOJE SU PRAVI HIT JESENI: Prelepe su, ceo dan možete hodati u njima, a idu uz SVE IZ VAŠEG ORMARA
Aleksandra Prijović ponela cipele koje su hit jeseni 2022., Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović je od početka svoje karijere mnogo radila na svom stilu, te je sada izgled dovela do savršenstva. Vodi računa da se na svakom događaju pojavi u odevnoj kombinaciji koja je fenomenalno uklopljena sa detaljima, a najveći akcenat stavlja na obuću.

Zato su devoke poludele za mokasinama kojima je upotpunila stajling odabran za pomociju čarapa Lepe Brene u jednom tržnom centru. Za tu priliku pevačica je odlučila da obuče jednostavan, a vrlo efektan crni autfit koji može da se iskoristi za različite prilike.

Mokasine su jako popularne, a nije ni čudo s obzirom da je reč o praktičnim cipelama koje mogu da se nose od jutra do mraka i lako se uklapaju u svačiji stil. Model koji je Aleksandra ponela je nosiv, udoban i čest je izbor brojnih dama od stila.

Pevačica je mnogo ulaže u svoj izgled, a kada je šminkanje u pitanju pobornik je teorije "manje je više" - koristi minimalan broj proizvoda i trudi se da njen izgled bude što prirodniji.

- Što se tiče šminke, meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno - zaključila se Aleksadra Prijović.

Pogledajte u našoj fotogaleriji neka Prijina lepa izdanja:

1 / 5 Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs