dovela liniju do savršenstva

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SKINULA JE 23 KG: Na jednostavan način je dovela LINIJU DO SAVRŠENSTVA, a sa OVIM se još uvek BORI

Aleksandra Prijović smršala je čak 23 kilograma nakon porođaja, na veoma jednostavan način.

Fitnes & Nutricija
10:20h Autor:
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SKINULA JE 23 KG: Na jednostavan način je dovela LINIJU DO SAVRŠENSTVA, a sa OVIM se još uvek BORI
Kako je Aleksandra Prijović smršala 23 kilograma, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović slovi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradnoj sceni. Figura na kojoj bi joj mnogi pozavideli nije došla sama od sebe, a pevačica vodi računa o ishrani kako bi održala liniju.

Međutim, nakon porođaja, Aleksandra je imala određeni višak kilograma koje je uz redukovanu ishranu uspela efikasno da skine.

"Kada sam se porodila imala sam 23 kilograma više nego pre porođaja. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše. Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Uz ishranu sam posle tri do četiri meseca imala i manju kilažu nego pre", otkrila je pevačica za "Informer".

1 / 6 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pored testa i slatkiša koje je jela, Aleksandra bi često naveče pila pivo, a poznato je da ovoj napitak može uticati na stvaranje viška kilograma.

"Pa, nisam odmah krenula sa pivom (smeh), ali kada sam došla do željene težine priznala sam Ani (Petrović, nutricionisti, prim. aut.), a ona mi je rekla da to nije strašno, da tako unosim B vitamin. Nije baš zdravo, ali...", rekla je Aleksandra.

Višak kilograma narušio joj je i samopouzdanje, ali brzo uspela da prevaziđe tu fazu. - "Možda malo, pošto nikada nisam došla do te kilaže, ali sam verovala da ću to jako brzo rešiti", rekla je ona.

Kao i većina žena, pevačica se takođe suočava sa celulitom, trudeći se ga otkloni.

"Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu", rekla je ona nedavno za "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs