prezgodna!

DIJETA MIRKE VASILJEVIĆ UZ KOJU JE SMRŠALA POSLE SVAKOG POROĐAJA: Uz nju ne gladujete, a smršate 10 kg i da ne osetite

Mirka Vasiljević uz ovakav način ishrane nikada nema problema sa viškom kilograma, a mama je četvoro dece!

Fitnes & Nutricija
06:53h Autor:
DIJETA MIRKE VASILJEVIĆ UZ KOJU JE SMRŠALA POSLE SVAKOG POROĐAJA: Uz nju ne gladujete, a smršate 10 kg i da ne osetite
Dijeta Mirke Vasiljević uz koju je smršala posle svakog porođaja, Foto: ATA Images

Glumica, koja se ponovo vratila i voditeljskom poslu, Mirka Vasiljević je već mama četvoro dece, a ima samo 31. godinu. Posle svake trudnoće je u rekordnom roku gubila sav višak kilograma. Za to je zaslužan kako trening koji nikako ne propušta, tako i specijalan način ishrane. Ovom jelovnku se skoro uvek pridržava, te nikada nema problema sa kilažom.

- Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma, otkrila je glumica svojevremeno i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

Mirka Vasiljević
foto: Antonio Ahel/ATA

Režim ishrane Mirke Vasiljević je posle svake trudnoće podrazumevao jelovnik kojeg se i danas pridržava.

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - rekla je Mirka.

Mirka Vasiljević
foto: Kurir/ Aleksandar Jovanović

Kada nije sigurna, Mirka ima bezrezervnu podršku svog dugogodišnjeg partnera Vujadina Savića, koji zbog prirode posla mora da se drži parole "U zdravom telu, zdrav duh".

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu, mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora - a kada dobije jasne instrukcije, Mirka se ponaša disciplinovano, što je stav koji ju je čak tri puta doveo do zagarantovanog uspeha i pomogao joj da ostane vitka i zadrži liniju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs