nikad iskrenija

"DOK SU ONI RAZMIŠLJALI O IZLASCIMA JA SAM SE BAVILA DRUGIM TEMAMA": Mirka Vasiljević otkrila da li će roditi 5. dete

Glumica Mirka Vasiljević otrkila je šta misli o proširenju porodice, te da li bi volela da ima još dece.

Porodica
Autor:
"DOK SU ONI RAZMIŠLJALI O IZLASCIMA JA SAM SE BAVILA DRUGIM TEMAMA": Mirka Vasiljević otkrila da li će roditi 5. dete
Mirka Vasiljević o proširenju porodice, Foto: Antonio Ahel/ATA

Ljubavna priča Mirke Vasiljević i Vujadina Savića datira iz srednjoškolskih dana, a uprkos činjenici da se nisu venčali, svoju ljubav krunisali su decom. Par je vredno radio na porodici, imaju četvero dece.

Uprkos tome što je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, Mirki je porodica uvek bila na prvom mestu, te je svoj život koji se dosta razlikovao od njenih vršnjaka posvetila tome.

"Njih troje sam rodila na početku dvadesetih, kada nisam imala toliko ni emotivne, ni životne zrelosti. Svi moji prijatelji su u to vreme razmišljali šta će studirati, gde će izaći, pričali su o tome u koga su se zaljubili, a ja sam se bavila potpuno drugačijim temama. O tome šta mi se dešava mogla sam da razgovaram samo sa mamom i tetkom. Tada sam razmišljala u stilu "zdravi su, siti su, suvi su, super", a sada, sa 32, neuporedivo više znam, dosta sam prošla, ljudi oko mene su toliko toga osetili i shvatili.", rekla je Mirka u intervjuu zas Hello.

Mirka i Vujadin često se šale na svoj račun, budući da ih fanovi stalno, na pozitivan način "zadirkuju" jer su veoma mladili stvorili veliku porodicu. Mirka je zas Hello istakla da bi želela da ima još dece.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savićfoto: Kurir / Zorana Jevtić

"Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više dece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svoju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama, i o organizaciji života, i o stambenom prostoru... Deca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kad se deca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam posle sedam godina poželela da u kući ponovo osetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika.", objasnila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs