školska ljubav

SIN KONTROVERZNOG BIZNISMENA UKRAO JE NJENO SRCE: Njega je Mirka volela pre Vujadina

O privatnom životu Mirke Vasiljević se malo toga zna. Pre Vujadina zabavljala se sinom poznatog biznismena.

Ljubav
Autor:
SIN KONTROVERZNOG BIZNISMENA UKRAO JE NJENO SRCE: Njega je Mirka volela pre Vujadina
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama uživaju u svojoj ljubavi. Međutim, malo ko zna ko je bio Mirkina ljubav pre Vujadina.

Naime, ona se zabavljala sa sinom poznatog biznismena, Dragoslava Kosmajca, dok se vrlo malo govorilo o njihovoj vezi. Mirka je vešto skrivala svoju privatnost od očiju jasvnosti, pa je zbog toga javnost vrlo malo upućena u detalje njenog privatnog života.

Nakon svog punoletstva, glumica otpočinje vezu sa Lazarem Kosmajcem. Njih dvoje upoznali su se u jednoj privatnoj školi , koju su oboje pohađali. Ljubav između njih trajala je par meseci, nakon čega su se rastali.

Mirka je ubrzo upoznala Vujadina, te sa njim zasnovala porodicu.

Na brojna pitanja o njenom bivšem dečku Lazaru, Mirka je imala jasan odgovor.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", objasnila je Mirka.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
foto: ATAImages

Mirka i Vujadin važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Par ima četvoro dece, dva sina i dve ćerke. Vujadin često zbija šale na Mirkin račun, te je jedno vreme stalno na društvene mreže dodavao razne situacije sa svojom suprugom, nakon čega su pokupili brojne simpatije ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs