I DANAS JE PREZGODAN

NAJVEĆI PAPUČAR HOLIVUDA SE PLAŠIO 12 GODINA STARIJE BIVŠE ŽENE: A dame su mislie da je "Bog koji zemljom hoda"

Najčešće glumi snagatore!

Ljubav
06:17h Autor:
NAJVEĆI PAPUČAR HOLIVUDA SE PLAŠIO 12 GODINA STARIJE BIVŠE ŽENE: A dame su mislie da je "Bog koji zemljom hoda"
Foto: Profimedia

Džejson Momoa, jedna od trenutno najpopularnijih glumaca u Holivudu, nedavno je napunio je 43 godine. Zahvaljujući izvajanom telu i imidžu " snagatora" nikad nije bio traženiji, a čini se i da mu u ljubavi, konačno, sve bolje ide.

Naime, Džejson je bio u dugo u vezi sa 12 godina starijom Lisom Bonet. Sa njim je dobio dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14). Međutim, posle raskida sa Bonet nije nikako mogao da pronađe partenrku sa kojom će biti srećan.

Džejson Momoa i  Lisa Bonet
foto: Profimedia

Momoa je uplovio u vezu sa još jednom glumicom - Ejzom Gonzales, ali su posle samo nekoliko meseci raskinuli. Na iznenađenje mnogih, čuveni zavodnik uhvaćen je ponovo sa Gonazalesovom pre nekoliko dana u romantičnoj vožnji Majamijem, čime je par i javno potvrdio da su se pomirili.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Glumac nije želeo da svoju decu tek tako upoznaje sa novim izabranicama, te je raskinuo vezu, ali emocije su očigledno ipak bile jače. Mnogi su i pored toga pozdravili odluku da svoju porodicu stavi na prvo mesto, pogotovo ako se uzme u obzir da je do skoro imao nadimak "najvećeg papučara Holivuda" upravo zbog bivše Lise Bonet.

Otvoreno je prizano da je radio sve što mu je Lusa govorila i da u kući nije ima baš pravo glasa, iako ga na filmskom platnu gledamo u ulogama neodoljivog snagatora!

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Možete li da ga zamislite u toj "ulozi", posle lika u kultnoj seriji "Igra prestola", ali i u hit osvtarenju "Aquaman"?

Inače, Momoa je rodom sa Havaja, a već nakon srednje škole započeli su njegovi prvi glumački koraci. Džejson se i tada izdvajao neverovatnom lepotom, a već do 25. godine bio je ogromna zvezda u usponu.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Najveću slavu doneli su mu upravo "Čuvari plaže", a tada su žene širom sveta za njega mislile da je "bog koji hoda zemljom".

Manje je poznato da je ožiljak, koji mu daje poseban šmek, zaradio u jednoj tuči u baru, kada je imao samo 29 godina. Dobio je otprilike 140 šavova tokom rekonstruktivne operacije, a napadač je nakon toga osuđen na pet godina zatvora.

Momoa je telo ukrasio i brojnim tetovažama, a i dan-danas je na listama najpoželjnijih i najseksepilnijih muškaraca sveta. Pogledajte u galeriji neka njegova neodoljiva izdanja:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs