MENJAO JE ŽENE KAO ČARAPE, PA ZAVEO ĆERKINU VRŠNJAKINJU: Samo ona je mogla ALKOHOLIČARA da izvede na PRAVI PUT

Ljubavna priča Dejvida Haselhofa nalik je filmu, a samo jedna žena mogla je da mu promeni život iz korena.

Celebrities
10:12h Autor:
MENJAO JE ŽENE KAO ČARAPE, PA ZAVEO ĆERKINU VRŠNJAKINJU: Samo ona je mogla ALKOHOLIČARA da izvede na PRAVI PUT
Foto: Profimedia

Američki glumac Dejvid Haselhof proslavio se ulogom "Miča Bjukenona" u čuvenoj seriji "Čuvari plaže" i tada je dobio armiju obožavateljki širom sveta. Žene su ga obožavale, a on je mogao da bira sa kojom će da bude. Međutim, slava i moć imali su kontraproduktivan uticaj na njega, te je počeo da vodi razvratnički i poročan stil života.

Haselhof se takođe oprobao u muzičkoj industriji, zbog čega su ga pojedini i ismevali. Haselhof se osamdesetih oženio glumicom Ketrin Hiklend, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve ćerke Tejlor i Hejli. Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod.

Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

Ono po čemu ga mnogo ljudi zna jeste niz skandala koje je ređao u poslednje vreme. Tako je Dejvid u alkoholisanom stanju pre 14 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno "da".

Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

"Dugo sam smatrao da nije dobro da oženim Hejli jer sam toliko stariji od nje. Nisam hteo da joj uzmem mladost, uzbuđenje zajedničkog života, starenje i dece. Zajedno smo oko sedam godina i toliko se lepo provodimo. Shvatio sam koliko je volim i koliko smo postali nerazdvojni", rekao je glumac jednom prilikom.

Dejvid Haselhof
foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je ljubav sa sadašnjom suprugom, Hejli Roberts.

1 / 8 Foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi komentarišu da glumac ne može da se pomiri sa činjenicom da su ga godine stigle, te da se podvrgava raznim estetskim tretmanima što može i da se vidi na njegovom licu koje je otečeno zbog botoksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs