BURAN ŽIVOT

Za ovim glumcem su uzdisale žene širom sveta: Zbog razvoda, bankrota i teške depresije bio na ivici života! (FOTO)

29 godina mlađa lepotica je uspela čuvenog glumca da izvuče iz teške depresije

Vip priča
Autor:
Za ovim glumcem su uzdisale žene širom sveta: Zbog razvoda, bankrota i teške depresije bio na ivici života! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je 20 godina otkako je glumac Dejvid Haselhof postao miljenik ženske publike zbog uloge u megapopularnoj seriji "Čuvari plaže". Nakon emitovanja poslednje sezone, neko vreme je živeo od stare slave, a onda je pao u zaborav.

Borio se sa depresijom, bankrotirao je, a skandali ga nisu zaobilazili. Jednoj dami je pošlo za rukom da smiri ovog zavodnika. Ovo je životna priča Dejvida Haselhofa, čuvenog Miča iz serije "Čuvari plaže".

Dejvid Mičel Haselhof rođen je 17. jula 1952. godine u Baltimoru, Merilend. Kao dete, Haselhof i njegova porodica često su se selili, a sve to je uticalo na njegovo samopouzdanje. Bio je vrlo povučen i stidljiv, a gluma mu je pomogla da prevaziđe te probleme.

Raskalašno ponašanje najveće zavodnice: Razvod težak 50 miliona i ljubavne afere su obeležile njen život! (FOTO)

foto: Profimedia

Sa 10 godina se zainteresovao za glumu i pevanje, pa je kasnije pohađao Akademiju dramskih umetnosti u Mičigenu i Kalifornijski institut umetnosti u Valensiji. 1973. dobio je redovnu ulogu u sapunici Mladi i nemirni.

Najveću slavu steka je ipak ulogom u seriji "Čuvari plaže", koja je počela sa emitovanjem1989. godine. Serija je preko noći doživela veliki uspeh, a svi se i dalje sećamo scena u kojima Mič Bjukenon trči plažom dok mu se zraci sunca prelamaju preko isklesanog tela. Nema žene koja nije uzdisala za ovim zavodnikom.

Bila je jedna od najlepših žena, Stiven Sigal je za njom izgubio glavu: Živela sam u divljini 24 godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Haselhof se okušao i kao pevač, pa je tako u junu 1989. objavio svoj prvi albim "Looking For Freedom".

Ono što je javnost više intrigiralo od njegove karijere je njegov ljubavni život i skandali koji ga nisu zaobilazili.

Haselhof je prvi put oženio glumicu Ketrin Hiklend 1980-ih, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima 2 ćerke Tejlor i Hejli.

Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod.

Poslednjih godina, u medijima se pojavljivao najviše zbog svojih ispada i skandala koje je izazivao. U alkoholisanom stanju je pre 11 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Posle 2 propala braka, sreću je pronašao kraj 20 godina mlađe devojke: Buran život najvećeg holivudskog zavodnika!(FOTO)

foto: Profimedia

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već 7 godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega.

Čini se da Dejvid nije prestao da veruje u pravu ljubav, pa je i treći put rešio da stane na ludi kamen. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno da.

Savršen džentlmen sa tugom u očima: Samoubistvo sina ga oteralo u ludnicu, ljubav jedne žene ga održalo u životu! (FOTO)

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs