pogledajte

Bila je jedna od najlepših žena, Stiven Sigal je za njom izgubio glavu: Živela sam u divljini 24 godine! (FOTO)

Bila je jedna od najpoželjnijih i najlepših glumica, a danas bi malo ko mogao da je prepozna

Vip priča
Autor:
Bila je jedna od najlepših žena, Stiven Sigal je za njom izgubio glavu: Živela sam u divljini 24 godine! (FOTO)
Stiven Sigal i Keli Le Brok, Foto: Profimedia

Keli Le Brok, američka glumica u penziji, slavu je stekla kao model, nakon čega je postala najpoželjnija žena u Holivudu osamdesetih godina, zahvaljujući ulogama lepotica u filmovima "Women in Red" i "Weird Science", piše Glossy.rs.

Keli danas ima 60 godina i retko se pojavljuje na crvenom tepihu i javnim događajima. Međutim, kada se pojavi ono što prisutni prvo primete je njeno neprepoznatljivo lice, podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima i operacijama. Na izgled su uticale i bolesti zavisnosti zbog kojih je glumica mogla da izgubi život.

Najgore plastične operacije ikada: Ni rođena majka ih nije prepoznala! (FOTO)

foto: Profimedia

Keli je sa 16 godina počela da radi kao model, a sa 19 godina je završila na naslovnici prestižnog modnog časopisa "Vogue". Ubrzo potom su stigle prve ponude za filmove i karijera glumice je otpočela u velikom stilu.

Keli je poznata i po turbulentnom braku sa junakom brojnih akcionih filmova Stivenom Sigalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje dece.

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

foto: Profimedia

- Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju, niti da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine - izjavila je u jednom intervjuu.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs