ZAVELA JE NAJVEĆEG FRAJERA HOLIVUDA KADA JE IMAO SAMO 8 GODINA: Bolesno je ljubomorna, a svoje bivše partnere je tukla

Džejson Momoa i Lisa Bonet se razvode, a slavni glumac se u nju zabljubio kada je imao samo 8 godina

Celebrities
Autor:
ZAVELA JE NAJVEĆEG FRAJERA HOLIVUDA KADA JE IMAO SAMO 8 GODINA: Bolesno je ljubomorna, a svoje bivše partnere je tukla
Najvećeg frajera Holivuda žena je zavela kada je imao 8 godina, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Američki glumac Džejson Momoa (42) i glumica Lisa Bonet (54) dugi niz godina važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Delovalo je da zvezda serije "Igra prestola" obožava svoju suprugu, zbog čega je čak i dobio nadimak "najvećeg papučara Holivudu", stoga ne čudi da su mnogi šokirani objavom ovog para da se se razvode.

Vest su otkrili na svojim mrežama uz reči da "oslobađaju jedno drugo".

Džejson Momoa i Lisa Bonet iznenadili su objavom da se razvode
Džejson Momoa i Lisa Bonet iznenadili su objavom da se razvode foto: Profimedia

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima", napisali su i dodali:

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Međutim, nakon samo par nedelja, objava je uklonjena sa njihovih profila zbog čega se povela priča da se par ipak pomirio, ali je malo nakon toga Momoa viđen u društvu nove devojke sa kojom je raskinuo na kratko tokom leta, da bi početkom jeseni ponovo obnovili romansu.

Sa druge strane, od kako su prekinuli brak, Lisa koja danas puni 55 godina se uopšte ne pojavljuje u javnosti. Zanimljivo je da je Momoi često pravila društvo njena ćerka iz prvog braka - Zoe Kravic koja sa glumcem ima fantastični odnos.

Ipak, Lisa mesecima već ne napušta svoje imanje, i fokusirana je na decu koju je dobila sa čuvenim Akvamenom.

Lisa Boner od raskida se ne pojavljuje u javnosti
Lisa Boner od raskida se ne pojavljuje u javnosti foto: Profimedia

Inače, jedno vreme se šušakalo da je njihov brak "pukao" zbog čuvene "rasturačice brakova" i bivše žene Džonija Depa, Amber Herd. Lisa je navodno bila bolesno ljubomorna na nju, a na sve načine je pokušavala i da je otpuste iz nastavka filma "Aquaman 2".

Amber Herd je navodni krivac za rauvod slavnog para
Amber Herd je navodni krivac za rauvod slavnog para foto: Profimedia

Zapravo, kako su često pisali strani mediji, Lisina bolesna ljubomora je u više navrata bila glavni razlog zašto su joj pucale veze, ali ne samo to - ona je bila i poznata kao neko ko je izuzetno nasilan prema svojim muškarcima, a nije tajna da je se čak i Momoa plašio, što je i sam priznao u pojedinim intervjuima, opisujući je kao "lepu, ali zastrašujuću".

Podsetimo, Džejson Momoa i Lisa Bonet upoznali su se kada je živeo u hotelskoj sobi, nakon čega ju je pozvao na sastanak, a pored toga morao je da je moli da ona vozi jer nije imao svoj automobil.

Liza je pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, odmah su se povezali. U vezu su uplovili 2015, a venčali su se 2017. godine.

Džejson se u Lisu zaljubio kada mu je bilo 8 godina
Džejson se u Lisu zaljubio kada mu je bilo 8 godina foto: Profimedia

Momoa je u intervjuima često isticao kako se u Lizu zaljubio kada je imao svega osam godina.

"Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: Mama, želim nju", izjavio je 2017. godine u intervjuu u The Late Showu.

Inače, Lisi je brak sa Momoom bio drugi. Pre njega, bila je u braku s muzičarem Lenijem Kravicom s kojim ima ćerku Zoe Kravic s kojom je i Džejson jako povezan.

Inače, Lisa, koja je u prošlosti važila za jednu od najlepših i najsenzualnijih glumica, pre Momoe bila je u braku sa Lenijem Kravicom od 1987. do 1993. godine.

Zanimljivo je da iako je Lisa bila na "lošem glasu" zbog svoje prgave naravi, svi bivši su je obožavali, čak i kada je prema njima bila loša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs