DŽEJSON MOMOA I LISA BONET

BIO JE ZALJUBLJEN U NJU KAO DEČAK,VOLELI SU SE 16 GODINA,A SADA SE RAZVODE: Fanovi veruju da je ONA uništila njihov brak

Kao grom iz vedra neba usledila je vest da se razvode Džejson Momoa i Lisa Bonet

Vip priča
Autor:
BIO JE ZALJUBLJEN U NJU KAO DEČAK,VOLELI SU SE 16 GODINA,A SADA SE RAZVODE: Fanovi veruju da je ONA uništila njihov brak
Foto: Profimedia

Američki glumac Džejson Momoa (42) i glumica Lisa Bonet (54) dugi niz godina važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Njihova ljubav trajala je 16 godina, od koji su u braku bili 5, a dobili su i dvoje dece-ćerku Lolu (14) i sina Nakoa Vulfa (12).

Delovalo je da zvezda filma "Akvamen" i serije "Igra prestola" obožava svoju suprugu, zbog čega je čak i dobio nadimak "najvećeg papučara Holivudu", stoga ne čudi da su mnogi šokirani objavom ovog para da se se razvode.

'Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađano jedno drugoga da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema svetom životu i deci je nepokolebljiva. Učimo decu šta je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada', napisali su, između ostalog, u zajedničkoj objavi.

Džejson Momoa i  Lisa Bonet
foto: Profimedia

Čak i nakon ove neočekivane objave, deo fanova se uporno nadao njihovom pomirenju, a sad su se društvenim mrežama proširile glasine da je za razvod kriva treća osoba.

Naime, fanovi upiru prst u glumicu i njegovu koleginicu iz "Aquamana" Amber Hard (35) kao glavnog krivca za raspad braka Momoe.

Oni smatraju da je zvanično najseksepilniji muškarac na svetu zapravo u vezi s koleginicom iz "Aquamana", Amber Hard (35), bivšom suprugom Džonija Depa, koja sa slavnim glumcem još uvek vodi sudsku bitku.

Amber Hard
foto: Profimedia

Jedan od glavnih argumenata fanova koji krive Amber je da je i Džoni Dep raskinuo prethodnu vezu nakon što je glumio s Amber.

Tako na Tviteru mnogi fanovi misle da iza svega postoje jednostavniji razlozi. Baš kada su se Amber i Džoni Dep prvi put sreli na snimanju filma i započeli svoju vezu The Rum Diary" iz 2009. neki fanovi su uvereni da se nešto slično dogodilo između Momoe i Amber na snimanju "Akvamena" i "Izgubljeno kraljevstvo.

Podsetimo, Džejson Momoa i Lisa Bonet upoznali su se kada je živeo u hotelskoj sobi, nakon čega ju je pozvao na sastanak, a pored toga morao je da je moli da ona vozi jer nije imao svoj automobil.

Liza je pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, odmah su se povezali. U vezu su uplovili 2015, a venčali su se 2017. godine.

Džejson Momoa i  Lisa Bonet
foto: Profimedia

Momoa je u intervjuima često isticao kako se u Lizu zaljubio kada je imao svega osam godina.

"Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: Mama, želim nju', izjavio je 2017. godine u intervjuu u The Late Showu.

Inače, Lisi je brak sa Momoom bio drugi. Pre njega, bila je u braku s muzičarem Lenijem Kravicom s kojim ima ćerku Zoe Kravic s kojom je i Džejson jako povezan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs