DECU KUPAJU TEK KAD POČNU DA SMRDE, A SADA SU OTIŠLI KORAK DALJE: Slavni par novim postupkom zaprepastio mnoge roditelje

Mila Kunis je otkrila da Ešton Kučer njihovu decu priprema za maraton.

Celebrities
08:40h Autor:
DECU KUPAJU TEK KAD POČNU DA SMRDE, A SADA SU OTIŠLI KORAK DALJE: Slavni par novim postupkom zaprepastio mnoge roditelje
Ešton Kučer trenira decu za maraton, Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer šokirali su javnost kada su svojevremeno priznali da svoju decu ne kupaju redovno, odnosno, da to rade tek kada se vidi da su baš prljava i kada "počnu da smrde".

- Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala- rekla je Kunisova i dodala da ni njihova deca Vajat (7) i Dimitri (5) nisu mališani koji se redovno kupaju.

- Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad - dodala je glumica.

Ešton je na to rekao:

- Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente.

Ešton Kučer i mila Kunis otkrili su da decu ne kupaju redovno
Ešton Kučer i mila Kunis otkrili su da decu ne kupaju redovno foto: Profimedia

Malo je reći da su njihove higijenske navike naišle su na veliku osudu, a sada se čini da je slavni par otišao korak dalje i ponovo zaprepastio javnost.

Naime, samo nedelju dana nakon što je glumac završio maraton u Njujorku, već želi da proširiti svoj tim za dvoje ljudi, tačnije dece. Glumac već trenira svoje dvoje dece, a prema rečima njegove supruge, dužina takvog maratona iznosi pet kilometara.

Ešton Kučer trenira decu za maraton
Ešton Kučer trenira decu za maraton foto: Profimedia

"Oni žele da trče maraton i danas je počeo da trenira našu decu da trče. Danas su trčali pola milje. Jako je slatko', rekla je Mila.

Ali iako su ostala tri člana njene porodice sada rešeni da postanu trkači, Kunis je napomenula da neće uskoro slediti njihov primer. "Mogu da lažem i kažem "apsolutno, ali neću", rekla je.

Njihovo priznanje ipak nije naišlo na odobravanje roditelja.

Ešton Kučer i Mila Kunis našli su se na meti kritika zbog odgajanja dece
Ešton Kučer i Mila Kunis našli su se na meti kritika zbog odgajanja dece foto: Profimedia

"To nije za decu, još su mali", "Deca treba da se bave sportom, ali ovo je ekstremno, pet kilometara", "Jedno je igra, ovo je previše", pisali su na internetu, a jedan komentar bio je najupadljiviji od svih: "Da li će da okupaju decu nakon trke ili će samo da ih ostave tako?", aludirajući upravo na to da se nisu preterano bavili higijenom svoje dece.

Podsetimo, slavni par je nakon priznanja da decu ne kupa redovno, šokirao priznajem da prilikom odlaska u toalet vrata drže otvorena dok su kod kuće sa svojom decom, što je takođe naišlo na osudu javnosti.

Šta vi kažete? Da li je ovo nešto što bi roditelji trebalo da praktikuju, ili ipak neka granica treba da postoji? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Mila podržava Eštona u odluci da trenira njihovu decu za maraton
Mila podržava Eštona u odluci da trenira njihovu decu za maraton foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs