NEPREPOZNATLJIV

NAKON ŠTO MU SE BRAK RASPAO, NAJZGODNIJI GLUMAC POTPUNO POSRNUO: Živi u kamp prikolici i izgleda zapušteno! (FOTO)

Ove fotografije su velikom brzinom obišle svet, a fanovi se pitaju šta mu se to dogodilo

Vip priča
11:01h Autor:
NAKON ŠTO MU SE BRAK RASPAO, NAJZGODNIJI GLUMAC POTPUNO POSRNUO: Živi u kamp prikolici i izgleda zapušteno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ceo svet je ostao u šoku kada je, jedan od najzgodnijih glumaca na svetu, objavio da se razvodi od 54-godišnje supruge Lise Bonet. Naime, oni su važili za najskladniji par i često su javno govorili koliko se vole i podržavaju.

Međutim, iako je sve izgledalo idilično, realnost je bila daleko od toga. Nakon 5 godina braka, a 16 godina ukupno zajedničkog života, oni su rešili da stave tačku. Džejson je ovu vest podelio sa prtiocima na Instgramu.

Odmah nakon tog postao je meta paparaca koji svaki njegov pokret prate u stopu ne bi li ga "ulovili" sa novom devojkom. Međutim, ono što su fotografisali je šokiralo fanove glumca.

Nime, on izgleda potpuno zapušteno, ali ipak ne skida osmeh sa lica. Takođe, promenio je i mesto boravka, pa sada živi u kamp prikolici parkiranoj u dvorištu kuće njegov prijatelja u Los Anđelesu.

Kamp-prikolica u kojoj spava otkako se rastao od supruge parkirana je samo nekoliko kilometara dalje od kuće u kojoj je živio sa Lisom i njihovom decom.

Nije poznato je li se službeno iselio iz kuće, ali na licu glumaca se ne vidi zabrinutost zbog trenutnog načina život i smeštaja u kojem provodi dane.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs