Priznanje

Dok su se svi divili njegovoj glumi u Igri prestola, on je gladovao: Nisam imao ni za račune, a kamoli za decu!

Neverovatno je da tako nešto može da se desi jednom slavnom glumcu

Šuška se
Autor:
Dok su se svi divili njegovoj glumi u Igri prestola, on je gladovao: Nisam imao ni za račune, a kamoli za decu!
Foto: Profimedia

Glumac Džejson Momoa (41) je rekao nešto što mnogi glumci prećutkuju: "Moja porodica i ja smo gladovali nakon moje uloge u Igri prestola. Dugo nisam mogao da nađem posao, a veoma je nezgodno kada kod kuće imaš bebe i dužan si".

Džejson je imao zapaženu ulogu Kala Droga u seriji Igra prestola, ali posle te uloge dugo nije ništa radio pa je bio u teškoj finansijskoj situaciji. Mesecima se borio da plati račune za stan u Los Anđelesu u kojem je živeo sa suprugom Lisom Bonet i njihovo dvoje dece: Lolom (13) i Nakoa Vulf (11).

foto: Profimedia

Dok su njegove kolege doživljavale ogroman uspeh tokom prikazivanja i snimanja Igre prestola, Džejson Momoa je prolazio kroz težak period života jer je lik koji je glumio ubijen tokom prve sezone serije 2011. godine. Tek godinama nakon te uloge, Džejson je primećen u Holivudu pa je glumio glavni lik u filmu Akvamen, zatim i u filmu Betmen protiv Supermena, da bi 2019. posudio glas liku iz Lego filma: Drugi deo.

foto: Profimedia

I dan danas Momoa je u strahu za svoju karijeru.

"Još uvek se osećam kao izbezumljeno dete kada svoje ime vidim pored imena slavnih glumaca, "priznao je on.

Što se tiče roditeljstva, Džejson govori: "Nisam znao šta je potrebno da budeš pravi otac. Ne želim da kažem sinu onu rečenicu: "jer ja tako kažem." Zaista želim da se povežem sa njim, da imamo otvoren odnos.

Mislim, ja sam u duši ratnik, ali takođe sam spreman da kažem "imam problem i želim da ga rešim." Svi mi u sebi imamo i žensku i mušku stranu i treba da ih obe prihvatimo," otkriva Momoa, a prenosi People. (Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs