ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SAMO NA RUCI NOSI PREKO 3.000.000 DINARA: Zbog ovih detalja u svakoj prilici izgleda PREFINJENO

Aleksandra Prijović ponela je nakit skuplji od 3 miliona, a skupi detalji čine je posebnom i prefinjenom.

Moda
Autor:
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SAMO NA RUCI NOSI PREKO 3.000.000 DINARA: Zbog ovih detalja u svakoj prilici izgleda PREFINJENO
Aleksandra Prijović na sebi nosi preko 3 miliona, Foto: Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović je od početka svoje karijere mnogo radila na svom stilu, te je sada izgled dovela do savršenstva. Vodi računa da se na svakom događaju pojavi u odevnoj kombinaciji koja je fenomenalno uklopljena sa detaljima.

Osim zanimljivih odevnih komada, pevačica voli da nosi i skup nakit, a skoro svaka njena modna kombinacija upotpunjena je Cartier nakitom. Veliku pažnju privukla je i fotografijom Instagramu, na kojoj se vidi da pevačica na ruci ima čak tri narukvice opomenutog brenda.

Naime, ona je nosila dve Cartier narukvice u ukupnoj vrednosti od 16.100 dolara, odnosno od 1.789.515 dinara, dok je cena treće narukvice, takođe od belog zlata, ali sa dijamantima i brilijantima 20.900 dolara, što je u dinarima 2.323.035 dinara, piše Zadovoljna.rs.

Aleksandra uvek izgleda prefinjeno, a uglavnom bira svedeniju odeću i vanvremenske klasike što je čini posebnom u svakoj prilici.

Pevačica mnogo ulaže u svoj izgled, a kada je šminkanje u pitanju pobornik je teorije "manje je više" - koristi minimalan broj proizvoda i trudi se da njen izgled bude što prirodniji.

1 / 5 Foto: ATA Images

- Što se tiče šminke, meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno - zaključila se Aleksadra Prijović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs