KARLEUŠA DRŽI MODNE LEKCIJE SVETSKIM ZVEZDAMA: Kardašijan ponovo iskopirala DIVU, a od njihovih oblina PADAJU VILICE

Kim Kardašijan iskopirala je Jelenu Karleušu i pokazala da srpska Diva diktira modne trendove.

Moda
00:23h Autor:
KARLEUŠA DRŽI MODNE LEKCIJE SVETSKIM ZVEZDAMA: Kardašijan ponovo iskopirala DIVU, a od njihovih oblina PADAJU VILICE
Kim Kardašijan iskopirala Jelenu Karleušu, Foto: Printscreen Instagram/ kimkardashian/karleusastar

Slavna muzička zvezda, Jelena Karleuša često je na meti komentara zbog svog zanosnog izgleda kao i zbog veoma smelih modnih kombinacija. Pevačica je oduvek volela da se poigrava modom, a uprkos tome što nije slepo pratila trendove, svaka njena kombinacija privlačila je veliku pažnju.

Dakle, budući da se Jelena ne ograničava previše modnim trendovima, čini se da je ona ta koja diktira trendove i podiže modu na jedan viši nivo. U prilog tome ide i činjenica da je mnoge svetske zvezde kopiraju.

Među njima je i čuvena starleta Kim Kardašijan, kojoj je naša pevačica velika inspiracija kad je modni odabir u pitanju.

Ovog puta, pevačica je ponela neodoljivu haljinu sa animal printom, a ispod nje je imala čarape istog dezena preko kojih je obula proidne salonke. Osim toga što je pokazala ima stila, Karleuša je ovom moćnom kombinacijom istakla zanosne atribute.

Samo par dana kasnije, Kim Kardašijan pojavila se u sličnom izdanju. Starleta je bila na zabavi Dolce & Gabbana u Milanu, a oslučila se upravo za kombinaciju koju je Jelena Karleuša predstavila na svom Instagramu.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Kim je prvo nosila haljinu od zmijske kože bez naramenica u svetloj boji, a kasnije se promenila u upečatljiv ansambl od crvene zmijske kože.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: Mairo Cinquetti/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stajling neodoljivo podseća na onaj koji je naša slavna pevačica nosila samo nekoliko dana ranije, a mnogi komentarišu da ju je starleta ponovo iskopirala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs