TOLIKO JE POPULARNA DA SU JE NAJISTAKNUTIJI DIZAJNERI MOLILI DA OBUČE BAŠ NJIHOVE HALJINE: Zendaja je sinoć IZDOMINIRALA

Tokom 29te dodele SAG nagrada Zendeja je sve prisutne oduševila brzinskim presvlačenjem pa je tokom večeri nosila 2 haljine od dva različita kreatora

Moda
12:11h Autor:
TOLIKO JE POPULARNA DA SU JE NAJISTAKNUTIJI DIZAJNERI MOLILI DA OBUČE BAŠ NJIHOVE HALJINE: Zendaja je sinoć IZDOMINIRALA
Zendeja na dodeli Sag nagrada, Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodela SAG nagrada održala se u Kaliforniji odakle se uživo prenosila na Netfliksovom Jutjub kanalu. Zendaja je nominovana za izvanrednu glumu u popularnoj seriji Euforija.

Zgodna glumica se prvobitno pojavila u trodimenzionalnoj nežno roze haljini koju potpisuje čuveni Valentino. Ova cvetna satenska haljina savršeno je naglasila glumičinu izvajanu figuru. Kombinaciju je upotpunila ručno rađenom dijamantskom ogrlicom dizajnera Pjerpaola Pikolija koja u sebi sadrži Rubin, Ametist i Emerald.

1 / 5 Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Valentino haljinu je zamenila ništa manje upečatljivom Armani haljinom sa dijagonalnim prorezima. Uz ružičastu haljinu sa crnim šljokičastim detaljima stilizovala je i frizuru po uzoru na stare holivudske zvezde, elegantno sa talasima. Nakit u ovom izdanju upotpunjuje spektakularni Bulgarijev čoker sa tamno zelenim kamenom u centru.

Zendaja
foto: Mark Von Holden for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovu slavnu glumicu su bezuspešno povezivali sa raznim poznatim ličnostima, međutim ni jedna njena veza nije do sad zvanično potvrđena. Najčešće insinuacije su bile u vezi glumca Toma Holanda zvezde filmova o Spajderemnu. Međutim ovo dvoje glumaca nikada nisu komentarisali prirodu svog odnosa.

Zendeja
foto: Todd Williamson for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je naročito privuklo pažnju njenih fanova na dodeli nagrada je njen prisan odnos sa Austinom Batlerom. Tokom večeri nisu skidali osmeh sa lica a sudeći prema fotografijama nisu se ni odvajli. Sami prosudite da li je u pitanju neka nova ljubav ili ipak prijateljstvo.

Zendeja
foto: Todd Williamson for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs