POLA HOLIVUDA NAGRNULO NA OVU MODNU REVIJU: Niko nije mogao da veruje da su NJIH DVE DOŠLE u isto vreme na isto mesto

Farel Vilijams je novi kreativni direktor za modnu kuću Lui Viton, pa je tom prilikom iskoristio kartu prijateljstva i pozvao u Pariz pola Holivuda, pa čak i one "zaraćene" dame

Galerije
13:41h Autor:
1 / 7 Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedelja mode u Parizu je događaj o kojem se piše i to zbog revije modne kuće Luj Viton čiji je novi kreativni direktor Farel Vilijams.

Pevač je ovom prilikom igrao na kartu poznanstva pa je pozvao na događaj svoje kolege i drugare.

Prva je došla Kim Kardašijan koja je nakon 7 godina od velike pljačke u Parizu prvi put došla na reviju i time pokrenula govorkanje. Iako je podnela veliku žrtvu i zanemarila veliki strah, Kim je ipak ogovarana sa strane zbog načina na koji se obukla. Naime, ona je kao i svi poznati koji su prisustvovali obukla nešto iz popularne revije, a to su bile helanke i top. Uprkos tome što nikad mršavije nije izgledala, Kim je uspela da odeću Luis Vitona prikaže kao jeftinu.

Ali senzacija je bila i ta što je na reviji sedela ni manje ni više nego pored Džareda Leta koji je bio jako našminkan i u svom čudnjikavom fazonu.

Najveće šuškanje se desilo kada se pojavila Bijonse ruku pod ruku sa Džej Zijom i to obučena u jarko žutu svilenu pidžamu sa potpisom Luis Vitona. Priča se kako Bijonske i Kim nemaju baš dobar odnos i to zbog velike opsesije Kanje Vesta sa pevačicom.

Kad god su bile "prisiljene" da se pojave zajedno na nekom mestu, vidno je bilo veliko nezadovoljstvo na licu i jedne i druge žene.

Ovaj put se njih sve nisu ni pogledale i to dovoljno govori o njihovom odnosu.

Pored pomenutih, na reviji je bio i Luis Hamilton, kao i Zendaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs