3 LEPOTICE OBUKLE SU SARI I DOKAZALE DA JE OVO NAJLEPŠA ŽENSKA ODEĆA: Pristaje svakoj građi i neverovatno je ženstven

Prilikom otvaranja Kulturnog centra u Mumbaju, crvenim tepihom prošetale su se tri lepotice u sariju

Galerije
08:59h Autor:
1 / 6 Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Džidži Hadid, Zendeja i Prijanka Čopra prsustvovale su otvaranju kulturnog centra Mumbaj i tom prilikom su prošetale obučene u seksepilne sarije.

Zlatni i perlama ukrašeni sari savršeno je pristajao prezgodnoj Điđi Hadid koja je uživala i u plesu tokom otvaranja. Na ovaj događaj manekenka je došla sama, a od kako je prošla kroz dramatičan raskid od partnera Zejna ne zabavlja se ni sa jednim muškarcem trenutno.

S druge strane, Zendaja je na ovaj događaj došla u pratnji dečka Toma Holanda, ali je odbila da se sa njim fotografiše na crvenom tepihu. Tako je samostalno pozirala u prelepoj ljubičastoj haljni, dok je Tom bezvoljno stajao sa strane pozirajući obučen u klasično odelo.

Najzaljubljenija na crvenom tepihu, definitivno je bila Prijanka Čopra koja je u pratnji supruga Nika Džonasa pokazala zanosne obline obučena u raskošan sari.

Da je ovo najseksepilniji odevni predmet, dokazle su ove tri lepotice sasvim različite građe tela. Prošetavši crvenim tepihom obučene u tradicionalnu indijsku haljinu, one su dokazale da svakoj ženi sari prelepo stoji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs