Neverovatno

POZNATI PEVAČ DAVIO TAŠTU NAZIVAJUĆI JE J**** K***: Da li bi ovo i vas izbacilo iz takta?

Zejn Malik (28) sa modelom Džidži Hadid (26) ima ćerkicu Haj, koja je nedavno napunila godinu dana

Šuška se
Autor:
POZNATI PEVAČ DAVIO TAŠTU NAZIVAJUĆI JE J**** K***: Da li bi ovo i vas izbacilo iz takta?
Foto: Profimedia

Svetski mediji pričaju o porodičnom skandalu u kući Malik-Hadid. Naime, Zejn Malik (28) je optužen za fizičko nasilje nakon što je gurnuo svoju taštu, Jolandu Hadid, i nazvao je "je*** holandskom ku**". Sve se odigralo krajem septembra u kući mladog para u Pensilvaniji, koja se nalazi u neposrednoj blizini Jolandine kuće.

Ova vest je došla paralelno sa vešću da je Džidži raskinula sa Zejnom, te da će se i dalje zajedno starati o jednogodišnjoj ćerki.

Prema sudskim dokumentima, do incidenta je došlo kada je Zejn ostao sam u kući sa detetom, dok je njegova partnerka, model Džidži Hadid službeno otputovala. Njegova tašta, Jolanda je nenajavljeno došla u njihovu kuću, pa je došlo do prepirke. Tom prilikom ju je Zejn uhvatio za vrat, gurnuo na komodu uz reči:"Kloni se moje je** ćerke!"

Zejn Malik, Jolanda Hadid, Džidži Hadid
foto: Profimedia

Zatim je pozvao Džidži vičući:"Skupi petlju i odbrani svog partnera od svoje je*** majke!"

Džidži je odbilada komentariše detalje svađe, a svi članovi Hadid porodice odmah su prestali da prate Zejna na društvenim medijima.

"Džidži je fokusirana isključivo na ono što je najbolje za Haj. Ona traži pravo na privatnost", rekao je njen predstavnik za štampu.

Zejn je u četvrtak na društvenim mrežama objavio sledeći tekst: "Kao što svi znate, meni je stalo do privatnosti i želim da mojoj ćerki obezbedim sigurno mesto u kojem će da odrasta. Mesto gde se privatne porodične stvari ne pokazaju javnosti. U želji da zaštitim ovde, pristao sam da osporim tvrdnju koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, a koji je ušao u naš dom kada je moja partnerka bila odsutna.

Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali čini mi se da je za sada izašlo sve u javnost i napravilo podelu, uprkos mom nastojanju da sve vratim u mirno porodično okruženje, te da svojoj ćerki omogućim odrastanje na način na koji ona zaslužuje. "

Za sada još nije jasno koja kazna čeka mladog pevača, ali istina je da ga je Džidži napustila, nakon godina zabavljanja.

Kada bi vam u kuću nenajavljeno ušla tašta, zahtevajući da vidi unuku, da li bi i vas to izbacilo iz takta?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs