SLAVLJE U KARANTINU

Karantinska žurka bez socijalne distance: Ovako je slavna manekenka proslavila 25. rođendan!

Manekenka se u luksuznom karantinu provodila sa dečkom i najbližima

Events
17:22h Autor:
Karantinska žurka bez socijalne distance: Ovako je slavna manekenka proslavila 25. rođendan!
Foto: Profimedia

Džidži Hadid napunila je u subotu 25. aprila 25 godina i bez obzira što su na snazi pandemijske mere, lepa manekenka priredila je (skromniju) proslavu rođendana u svom domu, kojoj su prisustvovali njen dečko, pevač Zejn Malik, njena sestra Bela Hadid, takođe supermodel, mama Jolanda i još neloliko odabranih prijatelja i članova porodice.

Džidži je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa rođendana na kojima se grli i ljubi sa porodicom i prijateljima, ali nije izostavila da pokaže i specijalitete koji su bili na meniju za rođendansku proslavu.

Rođendanskutortu poznate manekenke radio je lično Badi Valestra, poznatiji kao Kejk bos, koji joj je i poželeo srećan rođendan i istakao da mu je bilo zadovoljstvo da napravi tortu baš za nju.

Džidži je ispod posta na Instagramu napisala:“ Imala sam najslađu proslavu 25. rođendana sa svojom karantinskom porodicom i prijateljima, koji su učinili da ona bude posebna za mene. Najveće iznenađenje za mene bila je torta koju je lično poslao Badi Valestro, koga obožavam i čiju emisiju pratim 10 godina. Badi, plakala sam od sreće, zaista“, rekla je, između ostalog manekenka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs