srećna vest

Nikol Kidman (53) i Kit Urban ponovo u ulozi roditelja: Napokon im se ispunila želja! (FOTO)

Prema pisanju magazina "Globe", Nikol Kidman i Kit Urban usvojiće dečaka.

Vip roditelji
Autor:
Nikol Kidman (53) i Kit Urban ponovo u ulozi roditelja: Napokon im se ispunila želja! (FOTO)
Kit Urban i Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Posle nekoliko pokušaja da dobiju još jedno biološko dete vantelesnom oplodnjom, glumica Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban odlučili su da

usvoje dečaka.

Holivudska glumica Nikol Kidman i njen suprug, muzičar Kit Urban već dugo pokušavaju da prošire porodicu. Iako već imaju dvoje dece, Sandej Rouz (11) i Fejt Margaret (9), njihova želja da se ponovo ostvare u ulozi roditelja nije prestala.

Slavna pevačica priznala da joj je Tom Kruz bio najbolji ljubavnik: Upoznali se na Madoninom venčanju, upustili se u strasnu vezu! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema pisanju magazina „Globe“, posle niza razočaranja i pokušaja vantelesne oplodnje, supružnici smatraju da je došlo vreme za novog člana porodice. Dete će usvojiti, i to dečaka.

Nikol je bila slomljenog srca nakon što godinama nije uspela da zatrudni putem veštačke oplodnje. Kit je predložio da usvoje dete. Ona je bila ’van sebe’ od sreće. Uvek je smatrala kako je usvajanje divan način kreiranja i proširenja porodice, a ima toliko dece kojoj je potreban dom – rekao je za pomenuti magazin izvor blizak supružnicima i otkrio kako par traži dečaka starog do tri godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs