POGLEDAJTE

SVETSKA MANEKENKA SE PROVODILA NA KONCERTU SEKE ALEKSIĆ: Srbi su se oduševili kada su čuli da sluša i OVOG NAŠEG PEVAČA

Seka izgledala nikad bolje, a među posetiocima se našla i jedna manekenka.

Vip priča
11:15h Autor:
SVETSKA MANEKENKA SE PROVODILA NA KONCERTU SEKE ALEKSIĆ: Srbi su se oduševili kada su čuli da sluša i OVOG NAŠEG PEVAČA
Seka Aleksić, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Seka Aleksić je prebukirana nastupima tokom cele letnje sezone, a nedavno je nastupala u jednoj poznatoj diskoteci u Budvi gde je pred publiku izašla u vrlo zavodljivom izdanju.

Mnogi već dugo komentarišu da pevačica izgleda i zrači bolje nego ikada, čemu svedoči i njena pozitivna energija, ali i linija koju ponosno pokazuje.

Njen nastup je posetila i svetski poznata manekenka iz Brazila i bivši model Viktorija sikreta, Alesandra Ambrosio, koja sa svojom porodicom letuje baš u Budvi. Ona se, sudeći po slikama i storijima sjajno provodi, pa je odlučila da se počasti i izlaskom u grad, pa se tako našla u klubu gde je pevala upravo Seka Aleksić.

Inače, u storijima koje non stop izbacuje na Instagram, našao se i jedan video gde je ubacila pesmu Bajage - "Montenegro".

Alesandra Ambrozio
foto: Instagram / Alesandra Ambrozio

Najpoznatija manekenka iz Brazila se i na odmoru bavi sportom, što je i dokaz da bez fizičkih aktivnosti niko ne može da ima ovakvu liniju.

1 / 10 Foto: Profimedia

Kada je reč o našoj popularnoj pevačici Seki, ona je za ovaj nastup odabrala kožni bodi koji je isticao i pratio njenu liniju tela, a sada se na mrežama pojavio snimak otpozadi!

Njen saradnik snimao je publiku koja se provodila uz Sekine hitove, a svi su primetili da pevačica zrači i puca od seksepila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs